09
Παρ, Ιουν

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

Ενημέρωση με θέμα την «Στοματική Υγιεινή» πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2018 εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας, που γιορτάζεται στις 20 Μαρτίου.

 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο 16ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής σε παιδιά νηπίου και στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού σε συνεργασία με τη νοσηλεύτρια Χαρίκλεια Βασιλειά του Παραρτήματος Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βόλου, με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Νομού Μαγνησίας, συγκεκριμένα την ορθοδοντικό κα Μαρία Εξάρχου, τη χειρούργο οδοντίατρο κα Βάλλια Κωνσταντέλλου και τη χειρούργο οδοντίατρο κα Χρύσα Μεγαγιάννη και τους Διευθυντές των δύο σχολείων κα Σωτηρία Ξηρού και κ. Ιωάννη Χατζηγιάννη.

Η ενημέρωση περιλάμβανε τρόπους πρόληψης και στοματικής υγιεινής, το σωστό τρόπο βουρτσίσματος και φροντίδας των δοντιών και πότε πρέπει να επισκεπτόμαστε τον οδοντίατρο. Οι εισηγήτριες της ενημέρωσης χρησιμοποίησαν δείγματα για την αναπαράσταση του σωστού τρόπου βουρτσίσματος των δοντιών, οπτικό υλικό (slides) και η κάθε ομιλία ήταν προσαρμοσμένη με βάση την ηλικία των παιδιών.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν στα παιδιά του νηπιαγωγείου οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες της εταιρείας GOLGATE.

Τέλος, ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Νομού Μαγνησίας και τους Διευθυντές των δύο σχολείων.

Logotypo PEP

 

Roma AGPARASK Vol THygien1Roma AGPARASK Vol THygien2Roma AGPARASK Vol THygien6Roma AGPARASK Vol THygien4Roma AGPARASK Vol THygien6

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας