09
Παρ, Ιουν

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

Την Πέμπτη 18/11/2021 το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης  Δήμου Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας με το 16ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής

ανταποκρινόμενο στο αίτημα της διευθύντριας του σχολείου κα. Ξηρού υλοποίησε δράση στο χώρο του σχολείου με θέμα:  «Τρέφομαι σωστά- νιώθω καλά». Η δράση πραγματοποιήθηκε συμπληρωματικά με τις δραστηριότητες του 1ου εργαστηρίου δεξιοτήτων. Τη δράση πλαισίωσαν τα στελέχη του Παραρτήματος Ρομά Αγίας Παρασκευής Γκάνια Παρασκευή, ψυχολόγος  καθώς και η Δημοπούλου Μαρία, διαμεσολαβήτρια της δομής.

Φρούτα & Λαχανικά Εμπρός-Μαρς

Τα παιδιά παρακολούθησαν  βίντεο με το παραμύθι «Χάνσελ και Γκρέτελ» από τη Μελένια με θέμα την υγιεινή διατροφή, έπαιξαν με τον τροχό, μαθαίνοντας τι πρέπει να τρώμε και κατέταξαν στην πυραμίδα τη συχνότητα κατανάλωσης των τροφών ανάλογα με αυτό που προσφέρουν στον οργανισμό. Μάθανε το τραγούδι στις  «Στις σαλάτες λέμε ναι» και η δράση έκλεισε με χορό του παιδικού τραγουδιού «Φρούτα και λαχανικά εμπρός μαρς».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Ξηρού για την άψογη συνεργασία καθώς και τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν ενθουσιασμό και έντονο ενδιαφέρον.

 


Το παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής, υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης ΕΣΠΑ «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου». Το Πρόγραμμα εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)

  


 

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας