09
Παρ, Ιουν

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με τις έφηβες που φοιτούν στο Γυμνάσιο το Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά της Αγίας Παρασκευής Βόλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) Δήμου Βόλου διοργάνωσε από κοινού με την υπεύθυνη του προγράμματος « Άγιος Θαδδαίος» της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος την κα Λαγού Μαρία, ψυχολόγο του προγράμματος «Ένταξη των παιδιών Ρομά στην εκπαίδευση», του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επίσκεψη στο Αλιβέρι και συγκεκριμένα στο εργαστήριο αισθητικής του προγράμματος «’Αγιος Θαδδαίος».

Η υπεύθυνη του εργαστηρίου κα Δάγγουρα Ελευθερία μίλησε στα κορίτσια για το αντικείμενο της αισθητικής, τις δυνατότητες σπουδών μετά το Γυμνάσιο για την απόκτηση πιστοποιημένων γνώσεων και τις επαγγελματικές προοπτικές.

Ταυτόχρονα οι εκπαιδευόμενες του προγράμματος της αισθητικής υπό την εποπτεία της κα Δάγγουρα προσέφεραν στις έφηβες μακιγιάζ και συμβουλές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τις έφηβες συνόδευσαν τα στελέχη του Παραρτήματος Ρομά της Αγίας Παρασκευής, κα Γκάνια Παρασκευή-ψυχολόγος και υπεύθυνη της ομάδας των εφήβων και κα Χριστοφορίδη Ιωάννα- νοσηλεύτρια της δομής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Στάικου και κα Δάγγουρα για την αγαστή συνεργασία και συνολικά το προσωπικό του προγράμματος «Θαδδαίος» που εξασφάλισε ακόμη και τη μεταφορά των κοριτσιών.

 

 

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας