09
Παρ, Ιουν


Notice: Undefined property: stdClass::$fload_fulltext in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/image/intro.php on line 23
ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

Την Δευτέρα 14/12/2021 το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης  Δήμου Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ)  σε συνεργασία με τα στελέχη του προγράμματος «Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες ΡΟΜΑ για την ενίσχυση της πρόσβασης και μείωση της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης από παιδιά και εφήβους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας»

του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υλοποίησαν χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στο 16ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής

Τη δράση πλαισίωσαν τα στελέχη του Παραρτήματος Ρομά, Γκάνια Παρασκευή, ψυχολόγος και Δημοπούλου Μαρία, διαμεσολαβήτρια σε συνεργασία με την κα. Νταναβάρα Αναστασία, κοινωνική λειτουργό και κα. Στεφάνου Ασπασία, ψυχολόγο του προγράμματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Το εργαστήρι περιελάμβανε τη δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών, τραγούδια, κεράσματα και δώρα φτιαγμένα από τα στελέχη για τους μαθητές. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα. Ξηρού Σωτηρία για τη φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία και να ευχηθούμε σε όλους Καλές γιορτές!!!!

 


Το παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής, υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης ΕΣΠΑ «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου». Το Πρόγραμμα εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)

  


 

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας