09
Παρ, Ιουν

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

Την Παρασκευή στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν παιδιατρικές κλινικές εξετάσεις και εμβολιασμοί, στα Παραρτήματα Ρομά Αλιβερίου και Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου, σε παιδιά ΡΟΜΑ  σε συνεργασία με τη Δ/νση Υγείας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μαγνησίας  και το πρόγραμμα

της Μ.Κ.Ο. «Υγεία για Όλους».

Συγκεκριμένα, στο Παράρτημα Ρομά Αλιβερίου εμβολιάστηκαν συνολικά 40 παιδιά για Ιλαρά-Παρωτίτιδα-Ερυθρά, εκ των οποίων τα 3 παιδιά εμβολιάστηκαν και για Διφθερίτιδα-Τέτανο-Κοκκύτη-Πολιομυελίτιδα. Ενώ, στο Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής εμβολιάστηκαν 10 παιδιά για Ιλαρά-Παρωτίτιδα-Ερυθρά.

Οι εμβολιασμοί έγιναν στους χώρους των Παραρτημάτων Ρομά με τη βοήθεια των νοσηλευτριών, κα Ζωή Μαλανδρίνου στο Αλιβέρι και τη κα Χαρίκλεια Βασιλειά στην Αγία Παρασκευή, σε συνεργασία με τα στελέχη της Μ.Κ.Ο. «Υγεία για Όλους» κα Ε. Σωτηροπούλου Πρόεδρο του Προγράμματος, τη κα Χρ. Παπαδημητρίου Επισκέπτρια Υγείας, και τις παιδιάτρους κα Ν. Ιωακειμίδου και κα Ζ. Κόρκα.


Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας