28
Τρι, Μαρ

Γραφειο Διευκολυνσης, ενδυναμωσης και τεκμηριωσης της απασχολησης (Job Center)
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Την Παρασκευή 20/01/2023 η ομάδα του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης "Job Center" της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, συνδιοργανώνει με τις Δομές του Ξενώνα Αστέγων και Κέντρου Κοινότητας εκπαιδευτικό εργαστήρι /workshop με τίτλο:

"Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας-Job Boards". 

Το εργαστήρι αποτελεί σειρά δράσεων με κοινό παρονομαστή την ενδυνάμωση για την ένταξη/επανένταξη στην αγορά εργασίας. Ο στόχος του εν λόγω εργαστηρίου είναι διττός καθώς επιχειρεί να συστήσει σύγχρονους, εναλλακτικούς τρόπους αναζήτησης εργασίας με απτό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, το εργαστήρι πλαισιώνεται από δύο μέρη ένα θεωρητικό, που εστιάζει στα οφέλη και τα πλεονεκτήματα των "Job Boards" παρουσιάζοντας πρόσφατα παραδείγματα από την Ελλάδα του σήμερα, και ένα εμπειρικό μέρος όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε πραγματικό χρόνο μία πιλοτική εφαρμογή και να την αξιολογήσουν. ΜΕ τον τρόπο αυτόν, επιχειρείται η διάδραση αλλά και η σύζευξη θεωρίας και πράξης στο σύγχρονο κόσμο των Job Boards.  

Το εργαστήρι θα υλοποιηθεί στο χώρο του Job Center (Λαχανά 5 και Λήμνου) ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η προεγγραφή (24210-97366) μέχρι και την Πέμπτη 19/01/2023 στις 14:00μμ όπως και η ύπαρξη βιογραφικού σημειώματος. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center, ανατρέξτε:
Για περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Κοινότητας, ανατρέξτε:
Για περισσότερες πληροφορίες για τον Ξενώνα Αστέγων, ανατρέξτε:

 


Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121