23
Πεμ, Μαρ

Γραφειο Διευκολυνσης, ενδυναμωσης και τεκμηριωσης της απασχολησης (Job Center)
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Την Τρίτη 31/01/2023, πραγματοποιήθηκε τηλέ-δικτύωση μέσω zoom μεταξύ των Στελεχών του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης "Job Center" της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου και του Προϊστάμενου του Γραφείου προσωπικού της Ανώνυμης Εταιρείας ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. στην Α' ΒΙΠΕ του Βόλου. Η τηλε-δικτύωση έλαβε χώρα με πρωτοβουλία των Στελεχών του Job Center και στο πλαίσιο προαγωγής θετικής εικόνας των εξυπηρετούμενων της Δομής που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας.

Ο αρχικός στόχος της συνάντησης ήταν διττός και προσανατολισμένος στην κατεύθυνση της ενημέρωσης αλλά και της διερεύνησης συνεργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Μαρκέλλα Βαλσάμη (Συντονίστρια και Κοινωνική λειτουργός) και η κα Ιωάννα Μπεφάνη (Οικονομολόγος) παρουσίασαν τη βασική φιλοσοφία της Δομής του Job Center, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, το προφίλ των εξυπηρετούμενων, τις μέχρι τώρα στατιστικές επιτυχίες αλλά και την ξεχωριστή προσέγγιση στην ομάδα στόχου αξιόπιστων εργοδοτών στο πεδίο της συνεργασίας μέσω του ταιριάσματος υποψηφίων με τα απαιτούμενα κριτήρια μιας θέσης εργασίας (matching). Παράλληλα, δόθηκε έμφαση στις στοχευμένες υπηρεσίες προς εργοδότες όπως για παράδειγμα η δυνατότητα της δωρεάν ανάρτησης αγγελιών με κύριο σκοπό την προσέλκυση περισσότερων υποψηφίων και τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας. 
Στον αντίποδα, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Προσωπικού της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. στην Α' ΒΙΠΕ του Βόλου κος Μιλτιάδης Κωστούλας παρουσίασε εκτενώς την φιλοσοφία της Εταιρείας και το εργασιακό καθεστώς. Για την ακρίβεια, τόνισε πως η Ανώνυμη Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Εργαστηριακών Δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας, ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. είναι το Ελληνικό πολυκλαδικό -πολυτεχνολογικό κέντρο εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων, υλικών, εγκαταστάσεων και συστημάτων διαχείρισης. Οι βασικές ειδικότητες που στελεχώνουν το Τμήμα του Βόλου είναι μηχανικοί (Μηχανολόγοι, Χημικοί, Τεχνολόγοι) αλλά και χημικοί. 

Πιο συγκεκριμένα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα εξής:

  • Στο εξειδικευμένο προσωπικό
  • Στις υπηρεσίες (πιστοποιήσεις, έλεγχοι και επιθεωρήσεις, εργαστηριακοί έλεγχοι, έρευνα και ανάπτυξη)

Συγχρόνως, διερευνήθηκε το έδαφος μελλοντικής συνεργασίας και διασύνδεσης των εξυπηρετούμενων της Δομής στην περίπτωση που προκύψουν ανοιχτές θέσεις μέσω συμβάσεων μίσθωσης έργου. 

 

Ημερομηνία:

          31/01/2023

MIRTEC S.A. (ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.) - Mirtec.gr
  • Μιλτιάδης Κωστούλας, (Προϊστάμενος Γραφείου Προσωπικού),

Job Center της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

  • Μαρκέλλα Βαλσάμη, Κοινωνική Λειτουργός (Συντονίστρια)
  • Ιωάννα Μπεφάνη, Οικονομολόγος

 

 

 

 

 

 

2023 01 31 JoBC EBETAM 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Για περισσότερες πληροφορίες για την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., ανατρέξτε:

                      MIRTEC S.A. (ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.) - Mirtec.gr

 

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121