08
Τετ, Φεβ
19 Νέα Άρθρα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του υπνωτηρίου 24210 91760 όλο το 24ωρο και στο 24210 91614 από τις 8:00 πμ μέχρι 6:00 μμ

Το υπνωτήριο θα λειτουργεί όλο το 24ωρο στο Κοινωνικό Κέντρο Αγίων Αναργύρων (Μπότσαρη με Αραχώβης 1) - καθημερινά.

Περισσότερα εδώ

Γραφειο Διευκολυνσης, ενδυναμωσης και τεκμηριωσης της απασχολησης (Job Center)
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Την Δευτέρα 31η Οκτωβρίου 2022, με πρωτοβουλία της Δομής του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης "Job Center" της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη δικτύωσης στο Ουζερί “ΜΠΟΚΟΣ” (Μαιάνδρου143 & Ελλησπόντου, Ν. Ιωνία Βόλος). 

Το Job Center εκπροσώπησε η κα Μπεφάνη Ιωάννα (Οικονομολόγος) ενώ κύριο θέμα της εν λόγω συνάντησης ήταν η ενημέρωση, η γνωριμία με σκοπό την οικοδόμηση ενός αποτελεσματικού δικτύου συνεργατών με Ιδιωτικές Επιχειρήσεις αλλά και Εργοδοτικούς Φορείς. 

Ειδικότερα, η κα Μπεφάνη εστίασε στην ομάδα στόχου του Job Center αλλά  και στη δυνατότητα των εργοδοτών να κοινοποιούν δωρεάν τις θέσεις εργασίας τους σε ευρύτερο κοινό ατόμων που αναζητούν απασχόληση. Παράλληλα, δόθηκε ενημερωτικό υλικό του Job Center που απευθύνεται σε εργοδότες.

Από την άλλη πλευρά, ο κος Μπαζδάνης Δημήτριος -Υπεύθυνος της Επιχείρησης εστίασης Ουζερί “ΜΠΟΚΟΣ στον Βόλο, αναφέρθηκε κυρίως στις διαδικασίες αναζήτησης προσωπικού, στα επικρατέστερα κριτήρια επιλεξιμότητας και στους μέχρι τώρα τρόπους γνωστοποίησης κενής θέσης. Ο κος Μπόκος Βασίλειος, αρχικός  ιδρυτής της επιχείρησης, από το 1981, μίλησε για την πορεία και την βιωσιμότητα της επωνυμίας “ΜΠΟΚΟΣ” , περνώντας την επιχείρηση σε επόμενη γενιά, τα παιδιά του, καθώς ο ίδιος πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί.

Ημερομηνία:

     31/10/2022

Tόπος Διεξαγωγής:
  • Επιχείρηση: Μπόκος, Ουζερί, Φερών 65, Βόλος

Συμμετείχαν από την επιχείρηση
  •  Μπαζδάνης Δημήτριος
Συμμετείχαν από το Job Center της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ
  • Ιωάννα Μπεφάνη, Οικονομολόγος

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center, ανατρέξτε:

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121