23
Πεμ, Μαρ

Γραφειο Διευκολυνσης, ενδυναμωσης και τεκμηριωσης της απασχολησης (Job Center)
Εργαλεια
Τυπογραφια

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου -και σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης-δικτύωσης που έλαβε χώρα τον Μάιο με την ΑΜΚΕ Δίοδο και στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της  συνεργασίας, επαγγελματίες της ομάδας του Κέντρου Ημέρας «Κήπος» και της Γραμμής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης για το COVID-19, επισκέφτηκαν το χώρο του Job Center.

Ειδικότερα, τα στελέχη της ομάδας της ΔΙΟΔΟΥ ενημερώθηκαν εκτενώς για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Job Center, τα ατομικά σχέδια δράσης και τον τρόπο παραπομπής μελών του Κέντρου Ημέρας «ΚΗΠΟΣ» που δύναται και επιθυμούν να εργαστούν αλλά και στοχεύουν να διερευνήσουν τις κλίσεις τους ή ακόμη και να βελτιώσουν τα προσόντα τους. 

Η Εταιρεία «ΔΙΟΔΟΣ ΑμΚΕ» είναι αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και στοχεύει στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση ατόμων με χρόνιες ψυχικές παθήσεις. Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2005 και έχει έδρα της τον Βόλο. Οι σκοποί της εταιρείας είναι κοινωφελείς.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Δίοδος : Φορέας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (diodo.gr)

 

 

     

 

Ημερομηνία:    06/06/2022
Τόπος Διεξαγωγής:    Λήμνου & Λαχανά (JOB CENTER)

 ΑΜΚΕ ΔΙΟΔΟΣ:

  • Απόστολος Αθανασίου-Κοινωνικός Λειτουργός

  • Μερόπη Κιουτσοκιοζόγλου-Κοινωνική Λειτουργός

  • Αναγνώστου Φοίβη – Ψυχολόγος

  • Γεωργαντζή Θεοδώρα-Ψυχολόγος

Job Center:
  • Μαρκέλλα Βαλσάμη-Κοινωνική Λειτουργός  ( Συντονίστρια)

  • Ευθαλία Γεωργίου-Κοινωνική Λειτουργός

  • Βασιλική Αλεξίου-Κοινωνική Λειτουργός

  • Ελένη Βαραλή-Διοικητικός

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121