23
Πεμ, Μαρ

Γραφειο Διευκολυνσης, ενδυναμωσης και τεκμηριωσης της απασχολησης (Job Center)
Εργαλεια
Τυπογραφια

Στις 23/05/2022 με πρωτοβουλία της Συντονίστριας του  Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης της  ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ  επισκέφτηκε το χώρο του Job Center o κ. Αντώνιος Πολίτης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου "Ζαγορίν"
Ο σκοπός της συνάντησης διενεργήθη στο πλαίσιο της δικτύωσης των δύο φορέων και σε κλίμα αρίστου συνεργασίας. Πιο συγκεκριμένα, αρχικός στόχος ήταν η αλληλογνωριμία, η αμφίδρομη ενημέρωση του τρόπου λειτουργίας των δύο Φορέων προκειμένου να οικοδομηθούν γέφυρες συνεργασίας για την ένταξη και επανένταξη εξυπηρετούμενων του Job Center στην αγορά εργασίας.  

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της  δικτύωσης εργασίας  ο κ. Πολίτης υπογράμμισε την μακραίωνη ιστορία του Συνεταιρισμού αλλά  και τη νέα φάση δράσης ως οργανωμένη εμπορική επιχείρηση με προσανατολισμό στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (https://zagorin.gr/). Παράλληλα, αναφέρθηκαν οι ανάγκες σε εργατικό δυναμικό για αυτούς που θέλουν και μπορούν να εργαστούν αλλά και διερευνήθηκε η δυνατότητα διαύλων συνεργασίας με το Job Center για απορρόφηση εξυπηρετούμενων αλλά και διεξαγωγή ενημερωτικών δράσεων.  

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) αποτελεί πιλοτική νέα δομή προώθησης της απασχόλησης των ωφελουμένων προνοιακών επιδομάτων με στόχο την ενίσχυση της Απασχολησιμότητας τους. Η δομή λειτουργεί στο πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης λειτουργώντας διασυνδετικά μεταξύ των προνοιακών δομών του Δήμου Βόλου, των δημόσιων δομών απασχόλησης καθώς και των εμπλεκομένων φορέων και ιδιωτών αναφορικά με την προσφορά εργασίας.

 

     

 

Ημερομηνία:     23/05/2022
Τόπος Διεξαγωγής:    Λήμνου & Λαχανά (JOB CENTER)
Διάρκεια:    10:30 πμ έως 11:30 πμ
Συμμετέχοντες:   

Ζαγορίν:

  • Αντώνιος Πολίτης-Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ζαγορίν
Job Center:
  • Μαρκέλλα Βαλσάμη (Κοιν. Λειτουργός-Συντονίστρια),
  • Ευθαλία Γεωργίου (Κοιν. Λειτουργός)
  • Αποστολία-Στέφανη Μεγαλομύστακα (Ψυχολόγος)
  • Ιωάννα Μπεφάνη, Οικονομολόγος
  • Ελένη Βαραλή, Διοικητικός

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121