23
Πεμ, Μαρ

Γραφειο Διευκολυνσης, ενδυναμωσης και τεκμηριωσης της απασχολησης (Job Center)
Εργαλεια
Τυπογραφια

Την Τρίτη 28/06/2022 στελέχη του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης “Job Center” της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου με δική τους πρωτοβουλία επισκέφθηκαν την ΚΟΙΝΣΕΠ-Πορεία Υγείας. Ο στόχος ήταν η πληροφόρηση για τις υφιστάμενες δράσεις του τρίτου τομέα σε τοπικό επίπεδο και η διερεύνηση συνεργασίας.

Ο κύριος σκοπός της πρώτης αυτής συνάντησης διενεργήθηκε στο πλαίσιο της δικτύωσης των δύο  Φορέων. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε αμφίδρομη ενημέρωση του τρόπου λειτουργίας των δύο φορέων, της παρουσίασης του Job Center ως ένα νεοσύστατο Κέντρο ένταξης και επανένταξης στην αγορά εργασίας με διεπιστημονική προσέγγιση και ακολούθησε επιπρόσθετη συζήτηση σε σχέση με δυνατότητες συνέργειας. 

Ειδικότερα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα εξής θέματα:

  • Δυνατότητα υλοποίησης ανοιχτών σεμιναρίων/workshop σε σχέση με Κοινωνική Οικονομία και επιχειρηματικότητα
  • Παρουσίαση του ChessProject Chess Project – Coaching – Human Empowerment – Solutions Specialists ως ένα ενεργό πρόγραμμα που τρέχει από την ΚΟΙΝΣΕΠ.
  • Μητρώο Κ.ΑΛ.Ο. επιχειρήσεων Μαγνησίας (ενεργών και υπό σύσταση)

Η ΚΟΙΝΣΕΠ Πορεία-Υγείας έχει αναπτύξει υπηρεσίες με μέλημα την ψυχοσωματική και ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση ατόμων και ομάδων. Η ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ υλοποιεί ένα συνολικότερο όραμα:  δημιουργεί τις συνθήκες ώστε άνθρωποι και ομάδες με διαφορετικά αιτήματα να μπορούν να λαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης και εκπαίδευσης, μέσα σε ένα ξεκάθαρο πλαίσιο ηθικών αξιών. Έτσι, υποστηρίζουν την φροντίδα ανθρώπων ψυχοθεραπευτικά και ψυχοσωματικά, υλοποιούν με ευθύνη δράσεις που παρεμβαίνουν στον ψυχοκοινωνικό χώρο και παρέχουν προγράμματα εκπαίδευσης με επαγγελματισμό και ποιότητα. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

 

Ημερομηνία:    28/06/2022

 ΚΟΙΝΣΕΠ ΠΟΡΕΙΑ-ΖΩΗΣ

  • Ιωάννης Ντόβρος (Coacher-Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας)
  • Σταυρούλα Αλεξίου (Οικονομολόγος)
Job Center:
  • Μαρκέλλα Βαλσάμη, Κοιν. Λειτουργός ( Συντονίστρια),

  • Ιωάννα Μπεφάνη, Οικονομολόγος

 

 

 

 

 

 

Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121