Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αλιβερίου
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στα πλαίσια ένταξης παιδιών Ρομά σε αθλητικούς συλλόγους της περιοχής, το Παράρτημα Ρομά Αλιβερίου σε συνεργασία με το 10ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας και τον αθλητικό σύλλογο στίβου Νίκη Βόλου πραγματοποίησαν τη Πέμπτη 9/11/2023 τεστ αξιολόγησης βασικών κινητικών δεξιοτήτων στο χώρο του σχολείου.


Τα παιδιά της ΣΤ δημοτικού με τη καθοδήγηση των γυμναστριών του κέντρου, του σχολείου και του αθλητικού συλλόγου Νίκη, αξιολόγησαν τους μαθητές στην αλτικότητα, στη ταχύτητα και στη ριπτική ικανότητα (τρέξιμο 30μ, ρίψη, επιτόπιο άλμα).

Θα ακολουθήσει ενημέρωση των γονέων των μαθητών που διακρίθηκαν στα αθλήματα καθώς και για τη λειτουργία των τοπικών συλλόγων αλλά και για την αξία του αθλητισμού στη ζωή των παιδιών τους.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προώθησης της συνεργασίας και της συνέργειας φορέων για να δοθούν τα κατάλληλα ερεθίσματα σε αποκλεισμένες ομάδες έτσι ώστε να συμμετέχουν ισότιμα στην κοινωνική ζωή της πόλης.

 

Φωτογραφίες από την δράση

 

Logo ESPA 2014 20 PEP Thessalias

Το παράρτημα Ρομά Αλιβερίου αποτελεί το 2ο υποέργο της Πράξης με αρ. ΟΠΣ 6003249 Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βόλου και χρηματοδοτείται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας  στην προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ 2021-2027-2020. Η Πράξη εντάσσεται στο πρόγραμμα "Θεσσαλία 2021-'27"