Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

ΚΗΦΗ Βολου
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Πέμπτη 27/12/2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της νοσλεύτριας-υπεύθυνης του ΚΗΦΗ Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και της κοινωνικής λειτουργού-υπεύθυνης κα Τζερεμέ Έφη του Βοήθεια Στο Σπίτι Αγ. Αναργύρων του Δήμου Βόλου. 

Το Πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι αφορά υπηρεσίες όπως είναι η κοινωνική υποστήριξη, η νοσηλευτική φροντίδα και η οικιακή βοήθεια , οι οποίες είναι εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των υπηρεσιών που παρέχει το ΚΗΦΗ Βόλου, επίσης δωρεάν, όπως είναι η νοσηλευτική φροντίδα, η ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη των ωφελούμενων, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, νοητικής ενδυνάμωσης αλλά και η φυσικοθεραπεία. Τέλος, υπήρξε συζήτηση για μελλοντική δράση μεταξύ των υπηρεσιών με σκοπό την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας. 

Στόχος της συνάντησης, εκτός από την ενημέρωση, ήταν να γίνει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων προκειμένου να γίνει παραπομπή περιστατικών, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, όπου είναι εφικτό για την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών και την εύρυθμη συνεργασία των δομών. 

Το ΚΗΦΗ (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) είναι δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΚΗΦΗ Βόλου μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2421035578 η να έρθετε στο χώρο μας με οδό Γιαννιτσών 2 με Μητροπολίτου Γρηγορίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΚΗΦΗ απευθυνθείτε στο παρακάτω τηλέφωνο: 24280-91040 η να επισκεφτείτε τη δομή στη οδό Γιαννιτσών 2 με Μητροπολίτου Γρηγορίου.

 


Το ΚΗΦΗ  Βόλου είναι δομή συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση πλαίσιο του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027. 

Rounded square transparent KHFH

Logo ESPA 2021 27 PEP Thessalias