Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

ΥΠΟΕΡΓΟ Ι: Hotspot Νεαπολης
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στο πλαίσιο ανάπτυξης δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού και σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Κουζίνα Αλληλεγγύης για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων της πόλης μας, το Hotspot Νεάπολης παρέδωσε για δεύτερη φορά σημαντική ποσότητα πλαστικών καπακιών στην υπεύθυνη της Κουζίνας Αλληλεγγύης, κα Αγγελική Ιωαννίτη.

Συγκεκριμένα, η Κουζίνα Αλληλεγγύης μέσω της ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών συγκεντρώνει πόρους για την σίτιση άπορων συμπολιτών μας, προσφέροντας καθημερινά δωρεάν μερίδες φαγητού σε κάθε άκρη της πόλης. Στις δύσκολες αυτές μέρες όπου αυξάνονται αισθητά οι ανάγκες των άπορων συνανθρώπων μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό και στερούνται τα απαραίτητα για αξιοπρεπή διαβίωση, είναι σημαντικό να καλλιεργούμε πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς και να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε από την επιστημονικά υπεύθυνη του Hotspot, κα Σόνια Παπαπαρίση και τους κοινωνικούς λειτουργούς, κα Έλενα Ρεφενέ και κα Βασιλική Μαυρομύτη.


Στοιχεία επικοινωνίας με την Κουζίνα Αλληλεγγύης:

  • Διεύθυνση: Κοραή 90
  • Τηλ: 24210 38317, Κιν. 6974717412
  • Email: iΑυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Hotspot Νεάπολης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
  • Διεύθυνση:              Αραχώβης 1, Άγιοι Ανάργυροι
  • Τηλ. Επικοινωνίας:    24210 62194
  • email:                       Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
  • Ώρες λειτουργίας:    7πμ-15:30μμ

2024 02 14 HOTSPOT Soc Pharmacy1

Logo ESPA 2021 27 PEP Thessalias SVAA

 

Το HOTSPOT Νεάπολης στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6005087, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος "Θεσσαλία 2021-'27"

  

Δημοσιευσεις του HOTSPOT Νεαπολης

Epidomata OPEKA icon

Στο Κέντρο Κοινότητας μπορείτε να έχετε δωρεάν εξυπηρέτηση για την υποβολή του αιτήματός σας για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)

Epidomata OPEKA icon

Εάν είσαι άνεργη/άνεργος και αναζητάς εργασία αλλά δεν ξέρεις πως, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Job Center Βόλου. Οι υπηρεσίες είνναι δωρεάν. Εδώ μπορείς να φτιάξεις το βιογραφικό σου, να μάθεις πως να διαχειριστείς της στιγμή της συνέντευξης, να ψάξεις μαζί με το σύμβουλο για τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει, ή να κάνεις επαγγελματικά τεστ δεξιοτήτων εντελώς δωρεάν

DIEK 2020 pro

Η Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου είναι μία ομάδα ατόμων η οποία ξεκίνησε την δράση της το 2010, με στόχο την κάθε δυνατή βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών....