ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΡΓΩΝ

Grid List

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Κάτω Λεχωνίων ( Αρτέμιδας) της ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα πραγματοποιήσει όπως κάθε χρόνο, χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις δραστηριότητές του. Η εκδήλωση με τίτλο «Χριστούγεννα στο δάσος» θα γίνει στο χώρο του ΚΔΑΠ το απόγευμα της Πέμπτης 20/12/2018, στις 7.00μμ
 
Τα ζώα που ζουν στο δάσος γιορτάζουν κι αυτά τα Χριστούγεννα όπως εμείς, μόνο που η  ζωή τους είναι δύσκολη μέσα στα χιόνια και την παγωνιά. Κι όμως το μήνυμα των Χριστουγέννων της αγάπης και προσφοράς  βρίσκεται  ακόμα κι εκεί, μέσα στις μικρές φωλίτσες και κάτω απ τα χιονισμένα έλατα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Οι παιδαγωγοί προσκαλούν τα παιδιά στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου με τίτλο «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι». Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο χώρο του ΚΔΑΠ (Νικαίας & Ζέρβα, Ν. Ιωνία).
Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων με αφήγηση του παραμυθιού, μουσικοκινητικές δράσεις, κάλαντα από χορωδία, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, facepainting.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

«ΚΈΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉΣ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΏΝ»

Νεαπόλεως 76, τ.κ. 383 34, Νεάπολη Βόλου

Τηλ./Fax: 24210 64336  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΚΔΑΠ Νεάπολης διοργανώνει για τα παιδιά του τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Στον αρχαιολογικό χώρο του Διμηνίου βρέθηκαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελικός δικαιούχος της είναι η Ε.Ε.Τ.Α.Α. και ανάδοχος του έργου είναι η Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ..

Aγαπημένα δεδομένα: τα παιδιά καταγράφουν και ερευνούν στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία της Εθνικής Βιβλιοθήκης
Ξεκινά με ενθουσιασμό για μια ακόμη χρονιά η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, που σχεδιάζεται και οργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών. Το θέμα της νέας εκστρατείας είναι: «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  «Παιχνίδια με τους μύθους του Αισώπου» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε από το ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η ΕΕΤΑΑ και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ.

DSCN6665 DSCN6674 DSCN6709

DSCN6692

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/6/2018 στον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας. Με αφορμή τον μύθο του Αισώπου «τα δύο γατάκια», τα παιδιά βίωσαν σκηνές του παραμυθιού, υιοθέτησαν ρόλους, άσκησαν δεξιότητες κι έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, ο μύθος διαβάστηκε σε τέσσερις φάσεις. Μετά από κάθε φάση τα παιδιά μέσα από συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως «ενώνω τις τελίτσες», «κατασκευή μάσκας », «κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» και το παιχνίδι «αγαλματάκια ακούνητα» σε παραλλαγή και με την καθοδήγηση των εμψυχωτριών, βοήθησαν στην εξέλιξη του μύθου, όπου και κατέληξαν στο ηθικό δίδαγμά του.


Επιπλέον, ενημερωτικά σημειώνεται ότι οι ωφελούμενες μητέρες του προγράμματος μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων (τηλ.: 2421091316) εν όψει της έκδοσης της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα «εναρμόνιση οικογενειακής κι επαγγελματικής ζωής 2018 – 2019).


Οι εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων, κα Μόσχου Δέσποινα, κα Κολοφωτιά Αθανασία και κα Νίκου Ελένη εύχονται σε όλους Καλό Καλοκαίρι!!

LOGO PEP KHFH

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου θα υλοποιήσει  επιμορφωτικά  σεμινάρια , σχετικά με τις ειδικότητές του. Στόχος της διεξαγωγής των σεμιναρίων , όπως δήλωσε η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κ. Σοφία Χάλαρη, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανέργους, εργαζόμενους , σπουδαστές και  όχι μόνο, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να βελτιώσουν την καθημερινότητά  τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Έναρξη  νέας εκπαιδευτικής  χρονιάς  2018 - 2019 στο Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της  ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.
     
Η Πρόεδρος κ. Σ. Χάλαρη  και το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ σας προσκαλούν την Τρίτη 16/10 και ώρα 19.30, στις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου ( Χείρωνος – Ρήγα Φεραίου ), όπου θα τελεστεί ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ  ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ERASMUS+ 'GOLDENNETS'.
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Ένας από τους βασικούς στόχους του  Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚείναι η πληρέστερη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του, γεγονός που ενισχύεται  από τη συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.  Με την έναρξη των εγγραφών για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2018 -2019, η  Πρόεδρος κ. Σ. Χάλαρη και το Δ. Σ. της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ , ενημερώθηκαν για την  ολοκλήρωση των εργασιών της 4ης Διακρατικής συνάντησης του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 GOLDENNETS, στο οποίο συμμετέχει το τμήμα κοσμήματος του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου από το 2016.

Την  Τετάρτη 12/9  στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, πραγματοποιήθηκε  ημερίδα με θέμα, "Ανακάλυψε το Ταλέντο σου" στο πλαίσιο της  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, European  Vocational Skills Week 2018.

Η Πρόεδρος κα Σ. Χάλαρη και το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου ενημερώνουν ότι  ξεκίνησαν οι εγγραφές σε όλες τις ειδικότητες του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου για την σχολική χρονιά 2018 – 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Την Πέμπτη  28 Ιουνίου στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των εργασιών των σπουδαστών  παρουσία πλήθους κόσμου.  Η πρόεδρος  κα Σ. Χάλαρη, ο αντιπρόεδρος κ. Γ. Σουίπας, και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ,  η διεύθυνση, οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές του Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου, υποδέχτηκαν στους χώρους της σχολής, τον  Δήμαρχο Βόλου κ. A. Μπέο, μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Βόλου, επιχειρηματίες, γονείς, φίλους, καθώς και εκπροσώπους φορέων  της περιοχής .

Το Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου της θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 10:00 στη δομή του Κ.Η.Φ.Η.

Η πρόεδρος του Δ.Σ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Χάλαρη Σοφία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Η φροντίδα των ατόμων που βρίσκονται στην τρίτη ηλικία είναι συχνά πολύ απαιτητική για τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους , ακόμα και αν αυτοί οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι οι γονείς τους. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, οι πολυάριθμες υποχρεώσεις  και ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των ατόμων που πάσχουν από άνοια τύπου Αλτσχάϊμερ κάνουν πολλούς από τους φροντιστές  αυτών των ατόμων να αισθάνονται ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο έργο τους και να υποφέρουν.

Με αφορμή την Γιορτή της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΚΗΦΗ Βόλου εκδήλωση από τους σπουδαστές του «Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος» ( α’ και β’ έτος) που προσέφεραν στις κυρίες του Κέντρου κούρεμα και χτένισμα. Ήταν μια εκδήλωση που τους έδωσε ιδιαίτερη χαρά και ελπίζουν να επαναληφθεί.

Από το ΚΗΦΗ ΒΟΛΟΥ (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων). Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων παρέα με τους μικρούς μας φίλους από τον παιδικό σταθμό ΟΡΦΕΑΣ. Τα παιδάκια χόρεψαν και τραγούδησαν για μας ενώ οι παππούδες μας στη συνέχεια τους διηγήθηκαν παραμύθια και τους δώσανε συμβουλές για την ζωή τους. Χρόνια πολλά!!!!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουάριου 2017 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Η.Φ.Η. Νέας Αγχιάλου της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ του Δήμου Βόλου . Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων και απηύθυναν χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου κα Γεωργία Τοκαλή- Μποντού,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Νέας Αγχιάλου θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 μ.μ στο κέντρο “Δαίδαλος” στη Νέα Αγχίαλο. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει αντιπροσωπεία των τμημάτων χορωδίας της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.

 Τη Τετάρτη 30/1/2019 οι κ. Νικολάου Άρτεμις, Βαλαράκου Ευαγγελία και Λάμπρου Χρύσα- στελέχη του Νοσοκομείου Βόλου- υλοποίησαν στο Κέντρο Ρομά Αλιβερίου το πρόγραμμα "Πρώτες Βοήθειες για Παιδιά".
Σκοπός του προγράμματος ήταν η εκπαίδευση της ομάδας των Ρομαλέων (έφηβοι Ρομά που φοιτούν στο σχολείο)  στη παροχή των πρώτων βοηθειών και στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων υγείας.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με τα παιδιά να είναι ενθουσιασμένα από την εκπαίδευση.

Τη Παρασκευή 18/1/2019 η δικηγόρος κα Ερασμία Καλαφάτη επισκέφτηκε το Κέντρο μας και πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με γυναίκες του οικισμού.
Η πρώτη αυτή συνάντηση είχε σκοπό τη γνωριμία με τον οικισμό και τη διερεύνηση των νομικών θεμάτων που απασχολούν τις γυναίκες. Συζητήθηκαν αστικοδημοτικά προβλήματα που απορρέουν από τους εθιμικούς γάμους, οι πρόωροι γάμοι καθώς και γενικότερα θέματα προστασίας των ανηλίκων αλλά και των γυναικών.
Τα ραντεβού ανανεώθηκε για μια επόμενη συνάντηση που θα προκαλέσουν οι ίδιες οι γυναίκες με συγκεκριμένο θέμα της επιλογής τους και με συγκεκριμένες ερωτήσεις προς τη δικηγόρο.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης - Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ) λαμβάνοντας υπ' όψιν της την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, δημιούργησε τον παρόντα οδηγό κοινωνικών φορέων και υπηρεσιών (τοπικός οδηγός για την αναπηρία) ο οποίος αποτελεί μια καταγραφή των κοινωνικών φορέων και υπηρεσιών που λειτουργούν στο Δήμο Βόλου.

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο χώρο του Παραρτήματος Ρομά της Αγίας Παρασκευής την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά που παρευρίσκονταν στολίσανε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, δημιουργήσανε  κάρτες για τα Χριστούγεννα, γράψανε γράμματα στον Άγιο Βασίλη και παρακολούθησαν μια παιδική ταινία σχετική με το πνεύμα των εορτών.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 η ομάδα δημιουργικής απασχόλησης εφήβων κοριτσιών και γυναικών του Κέντρου Ρομά Αλιβερίου της κοινωφελούς επιχείρησης ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του δήμου Βόλου πραγματοποίησε στο καφέ La Petite Cantine εργαστήριο κατασκευής υφασμάτινων χριστουγεννιάτικων στολιδιών.

22-23/11/2018:  Διήμερη ενημέρωση με θέμα τη «Διαφορετικότητα» έλαβε χώρα στο 17οΔημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής σε μαθητές Ε’ και ΣΤ’ τάξης .
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από το φορέα «Πρόταση Ζωής» του ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με τη νοσηλεύτρια του Παραρτήματος Ρομά Αγ. Παρασκευής κα Χαρίκλεια Βασιλειά, ύστερα από αίτημα της διεύθυνσης του σχολείου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Grid List

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου θα υλοποιήσει  επιμορφωτικά  σεμινάρια , σχετικά με τις ειδικότητές του. Στόχος της διεξαγωγής των σεμιναρίων , όπως δήλωσε η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κ. Σοφία Χάλαρη, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανέργους, εργαζόμενους , σπουδαστές και  όχι μόνο, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να βελτιώσουν την καθημερινότητά  τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Περισσότερα...

Έναρξη  νέας εκπαιδευτικής  χρονιάς  2018 - 2019 στο Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της  ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.
     
Η Πρόεδρος κ. Σ. Χάλαρη  και το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ σας προσκαλούν την Τρίτη 16/10 και ώρα 19.30, στις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου ( Χείρωνος – Ρήγα Φεραίου ), όπου θα τελεστεί ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Περισσότερα...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ  ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ERASMUS+ 'GOLDENNETS'.
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Ένας από τους βασικούς στόχους του  Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚείναι η πληρέστερη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του, γεγονός που ενισχύεται  από τη συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.  Με την έναρξη των εγγραφών για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2018 -2019, η  Πρόεδρος κ. Σ. Χάλαρη και το Δ. Σ. της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ , ενημερώθηκαν για την  ολοκλήρωση των εργασιών της 4ης Διακρατικής συνάντησης του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 GOLDENNETS, στο οποίο συμμετέχει το τμήμα κοσμήματος του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου από το 2016.

Περισσότερα...

Την  Τετάρτη 12/9  στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, πραγματοποιήθηκε  ημερίδα με θέμα, "Ανακάλυψε το Ταλέντο σου" στο πλαίσιο της  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, European  Vocational Skills Week 2018.

Περισσότερα...

Η Πρόεδρος κα Σ. Χάλαρη και το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου ενημερώνουν ότι  ξεκίνησαν οι εγγραφές σε όλες τις ειδικότητες του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου για την σχολική χρονιά 2018 – 2019.

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Την Πέμπτη  28 Ιουνίου στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των εργασιών των σπουδαστών  παρουσία πλήθους κόσμου.  Η πρόεδρος  κα Σ. Χάλαρη, ο αντιπρόεδρος κ. Γ. Σουίπας, και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ,  η διεύθυνση, οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές του Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου, υποδέχτηκαν στους χώρους της σχολής, τον  Δήμαρχο Βόλου κ. A. Μπέο, μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Βόλου, επιχειρηματίες, γονείς, φίλους, καθώς και εκπροσώπους φορέων  της περιοχής .

Περισσότερα...

Την  Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 20.30 το ΙΙΕΚ  της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου,  θα παρουσιάσει στο χώρο της σχολής Ετήσια Έκθεση Σπουδαστικών Εργασιών με τίτλο: Σημείο- Γραμμή- Επίπεδο, εμπνευσμένη από το έργο του Καλλιτέχνη Wassily Kandinsky.

Περισσότερα...

Λετονια - Διακρατική συνάντηση του ΔΙΕΚ Βόλου

ΔΙΕΚ-Επαγγελματική Εκπαίδευση

Η ειδικότητα Κοσμήματος του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου στην 3η Διακρατική Συνάντηση, του Erasmus+ project ‘Golden Nets’, στη Λετονία.
Αυτές τις μέρες, από 7-10/5/18, διεξάγεται στη Liepaja της Λετονίας η 3η Διακρατική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος ‘Golden Nets’.

Περισσότερα...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                   Βόλος 30/1/2019
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ                                                                            Αρ. Πρωτ. 874
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ.)

 

ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ –ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

 

Προκήρυξη  για σύναψη  σύμβασης  Μίσθωσης έργου

Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από εδώ. 

Περισσότερα...

Πίνακας κατάταξης ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΥΕ για το ΚΗΦΗ Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ, σύμφωνα με την ανακοίνωση ΣΟΧ 3/2018, Θεση 102. Δείτε την αρχική πρόσκληση εδώ

Περισσότερα

Πίνακας κατάταξης ΒΟΗΘΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ (ΔΕ) για το Βρεφονηπιακό Σταθμός Ολοκληρωμένης Φροντίδας Βόλου, σύμφωνα με την ανακοίνωση ΣΟΧ 4/2018, Κωδ. Θέσης 103. Δείτε την αρχική πρόσκληση εδώ

Περισσότερα

Πίνακας κατάταξης ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΕ για το ΚΔΑΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, σύμφωνα με την ανακοίνωση 7563/3-12-2018 . Δείτε την αρχική πρόσκληση εδώ

Περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                   Βόλος 27/08/2018
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ                                                                            Αρ. Πρωτ. 4031
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ.)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθ. ΣΟΧ 3/2018

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος «Θεσσαλίας 2014 – 2020», άξονας προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και Αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρωπίνου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση»
ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
με τίτλο «Συνέχιση λειτουργίας Κέντρων Ημερησίας φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) στη Θεσσαλία»


Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από εδώ. 

 

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

υπ' αριθ. ΣΟΧ 4/2018

για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
για την υλοποίηση της Δράσης
«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»
«Περίοδος 2018-2019»

ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ


Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από εδώ. 

 

 

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2014 - 2020»

 ΤΙΤΛΟΣ: «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»


Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από εδώ. 

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Δείτε τους πίνακες κατάταξης εδώ! (7/1/2019)

Περισσότερα...

Πίνακας κατάταξης Νηπιαγωγών ΠΕ για το Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένης φροντίδας Βόλου, σύμφωνα με την ανακοίνωση 4249/6-9-18 . Δείτε την αρχική πρόσκληση εδώ

Περισσότερα...