ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΡΓΩΝ

Grid List

Φωτογραφία από παλαιότερη εκδήλωση

ΚΔΑΠ

Μουσικό βιωματικό εργαστήρι για τους γονείς του ΚΔΑΠ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο, δομή της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ενωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 - 2020.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Το «Ταξίδι στην Άγρια Δύση» ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης & Μαρτίου 2019 στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ  2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ  και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.

Μάγοι, μάγισσες και μαγικά κόλπα στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο

ΚΔΑΠ

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη 5 και 6 Μαρτίου αντίστοιχα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο, δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Κάτω Λεχωνίων ( Αρτέμιδας) της ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα πραγματοποιήσει όπως κάθε χρόνο, χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις δραστηριότητές του. Η εκδήλωση με τίτλο «Χριστούγεννα στο δάσος» θα γίνει στο χώρο του ΚΔΑΠ το απόγευμα της Πέμπτης 20/12/2018, στις 7.00μμ
 
Τα ζώα που ζουν στο δάσος γιορτάζουν κι αυτά τα Χριστούγεννα όπως εμείς, μόνο που η  ζωή τους είναι δύσκολη μέσα στα χιόνια και την παγωνιά. Κι όμως το μήνυμα των Χριστουγέννων της αγάπης και προσφοράς  βρίσκεται  ακόμα κι εκεί, μέσα στις μικρές φωλίτσες και κάτω απ τα χιονισμένα έλατα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Οι παιδαγωγοί προσκαλούν τα παιδιά στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου με τίτλο «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι». Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο χώρο του ΚΔΑΠ (Νικαίας & Ζέρβα, Ν. Ιωνία).
Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων με αφήγηση του παραμυθιού, μουσικοκινητικές δράσεις, κάλαντα από χορωδία, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, facepainting.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

«ΚΈΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉΣ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΏΝ»

Νεαπόλεως 76, τ.κ. 383 34, Νεάπολη Βόλου

Τηλ./Fax: 24210 64336  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΚΔΑΠ Νεάπολης διοργανώνει για τα παιδιά του τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια:

Η σπουδάστρια της ειδικότητας κοσμήματος Σοφίας Συμιακάκη

ΔΙΕΚ-Επαγγελματική Εκπαίδευση

1η ΘΕΣΗ  ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΤΗΣ ''Π.Ο.Β.Α.Κ.Ω.'' ΑΠΕΣΠΑΣΕ  Η ΣΟΦΙΑ ΣΥΜΙΑΚΑΚΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ Ι.Ι.Ε.Κ  ΤΗΣ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ 1ης ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ Ι.Ι.Ε.Κ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ 'The future is our jewel'.

ΔΙΕΚ-Επαγγελματική Εκπαίδευση

 Ένας από τους βασικούς στόχους του  Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚείναι η πληρέστερη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του, γεγονός που ενισχύεται  από τη συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.  Με την έναρξη των εγγραφών για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2018 -2019, το Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου, ενημερώθηκε για την  έγκριση του νέου προγράμματος erasmus+ ''Τhe future is our jewel'' στο οποίο συμμετέχει το τμήμα κοσμήματος.

“Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου” είναι το νέο σήμα-λογότυπο της Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. Σε συνεργασία με το Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου δημιουργήθηκε το νέο λογότυπο που πλέον θα αποτελεί το σήμα της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα μέχρι σήμερα το σήμα της εταιρείας ήταν ο “Κένταυρος” και κρίθηκε αναγκαία η δημιουργία ενός νέου λογοτύπου, πιο σύγχρονου, που θα συνδεθεί πλέον με την εταιρεία και θα αποτυπωθεί στην μνήμη του επιβατικού κοινού.

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Ι.Ι.Ε.Κ. Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία της Προέδρου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και Νόμιμης Εκπροσώπου του Ι.Ι.Ε.Κ, κας Σοφίας Χάλαρη, του Αντιπροέδρου της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κ. Γ. Σουίπα, του Αντιδημάρχου κ. Χ. Στεφόπουλου, του μέλους του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ κ. Π. Λούτσου, των Σπουδαστών, των Εκπαιδευτών και του Προσωπικού του Ι.Ι.Ε.Κ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΣΤΗΝ 1η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ERASMUS+ 'Thefutureisourjewel'.

Ένας από τους βασικούς στόχους του  Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ είναι η πληρέστερη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του, γεγονός που ενισχύεται  από τη συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.  Με την έναρξη των εγγραφών για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2018 -2019, το Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου, ενημερώθηκε για την  έγκριση του νέου προγράμματος Erasmus+ ''Τhe future is our jewel'' στο οποίο συμμετέχει το τμήμα κοσμήματος.

Το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου διανύοντας μια καταξιωμένη πορεία τριάντα χρόνων  κατέχει μια υψηλή θέση στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Αποτελεί τμήμα της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ και είναι το μοναδικό ΙΕΚ που ανήκει σε Δήμο στην Ελλάδα και σήμερα διαθέτει στην υπηρεσία των σπουδαστών 13 ειδικότητες. Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του συστήματος εκπαίδευσης,  έχει εντάξει τη συμμετοχή των σπουδαστών σε project πραγματικού χρόνου εργασίας. Αυτό τους δίνει τη  δυνατότητα  να συμμετέχουν ενεργά, να ανακαλύπτουν τις πραγματικές συνθήκες εργασίας, να ξεδιπλώνουν τη φαντασία τους και το προσωπικό τους στυλ , αλλά ταυτόχρονα να μαθαίνουν να συνεργάζονται και να αποκτούν σημαντικές εμπειρίες. 

Το Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου της θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 10:00 στη δομή του Κ.Η.Φ.Η.

Η πρόεδρος του Δ.Σ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Χάλαρη Σοφία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Η φροντίδα των ατόμων που βρίσκονται στην τρίτη ηλικία είναι συχνά πολύ απαιτητική για τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους , ακόμα και αν αυτοί οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι οι γονείς τους. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, οι πολυάριθμες υποχρεώσεις  και ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των ατόμων που πάσχουν από άνοια τύπου Αλτσχάϊμερ κάνουν πολλούς από τους φροντιστές  αυτών των ατόμων να αισθάνονται ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο έργο τους και να υποφέρουν.

Με αφορμή την Γιορτή της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΚΗΦΗ Βόλου εκδήλωση από τους σπουδαστές του «Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος» ( α’ και β’ έτος) που προσέφεραν στις κυρίες του Κέντρου κούρεμα και χτένισμα. Ήταν μια εκδήλωση που τους έδωσε ιδιαίτερη χαρά και ελπίζουν να επαναληφθεί.

Από το ΚΗΦΗ ΒΟΛΟΥ (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων). Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων παρέα με τους μικρούς μας φίλους από τον παιδικό σταθμό ΟΡΦΕΑΣ. Τα παιδάκια χόρεψαν και τραγούδησαν για μας ενώ οι παππούδες μας στη συνέχεια τους διηγήθηκαν παραμύθια και τους δώσανε συμβουλές για την ζωή τους. Χρόνια πολλά!!!!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουάριου 2017 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Η.Φ.Η. Νέας Αγχιάλου της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ του Δήμου Βόλου . Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων και απηύθυναν χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου κα Γεωργία Τοκαλή- Μποντού,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Νέας Αγχιάλου θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 μ.μ στο κέντρο “Δαίδαλος” στη Νέα Αγχίαλο. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει αντιπροσωπεία των τμημάτων χορωδίας της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.

Το Κέντρο Ρομά Αλιβερίου και η ομάδα των Ρομαλέων μαζί με άλλους νέους του οικισμού, είχαν χθες τη χαρά και τη τιμή να υποδεχτούν στον οικισμό την γενετίστρια κα Ελευθερία Ζεγγίνη. Η κα Ζεγγίνη είναι απο το Βόλο και είναι επικεφαλής καθηγήτρια του κέντρου Helmholtz στο Μόναχο (πριν ήταν στο βρετανικό Ινστιτούτο Wellcome Sanger στο Κέιμπριτζ). Η ομάδα της ανακάλυψε 52 νέα γονίδια και βιολογικούς μηχανισμούς που σχετίζονται με την οστεοαρθρίτιδα, μια ανακάλυψη που ανοίγει νέους δρόμους για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων στο μέλλον.

Η FEANTSA είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εθνικών Οργανώσεων που εργάζεται με τους άστεγους. Είναι η μόνη ευρωπαϊκή ΜΚΟ που εστιάζει αποκλειστικά στην καταπολέμηση της έλλειψης στέγης. Ο απώτερος στόχος της είναι ο τερματισμός της έλλειψης στέγης στην Ευρώπη.

Το FEANTSA ιδρύθηκε το 1989 και συγκεντρώνει μη κερδοσκοπικές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τους άστεγους στην Ευρώπη. Συμμετέχουν πάνω από 130 οργανώσεις μέλη από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 28 κρατών μελών. Οι περισσότερες είναι εθνικές ή περιφερειακές ομοσπονδίες.

Εργαστήρια κατασκευής "Κισί"

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ: Παράρτημα Ρομά Αλιβερίου

 Το Κέντρο Ρομά Αλιβερίου συμμετείχε στο 4ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Βόλου στις 3,4,5,και 6 Απριλίου 2019.

Το Κέντρο Ρομά Αλιβερίου το Σάββατο 30 Μαρτίου πραγματοποίησε πεζοπορία με ομάδα μαθητών του γυμνασίου, τους Ρομαλέους. Τα παιδιά με δύο συνοδούς από το κέντρο διέσχισαν το μονοπάτι που ενώνει τα Καλά Νερά με τις Μηλιές.

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ: Παράρτημα Ρομά Αλιβερίου

Το Κέντρο Ρομά Αλιβερίου το Σάββατο 30 Μαρτίου πραγματοποίησε πεζοπορία με ομάδα μαθητών του γυμνασίου, τους Ρομαλέους. Τα παιδιά με δύο συνοδούς από το κέντρο διέσχισαν το μονοπάτι που ενώνει τα Καλά Νερά με τις Μηλιές.

Δράσεις προαγωγής υγείας 13 Μαρτίου 2019 - 20 & 22 Μαρτίου 2019

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ: Παράρτημα Ρομά Αλιβερίου

Τη Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στελέχη του Οικογενειακού Προγραμματισμού του Νοσοκομείου Βόλου πραγματοποίησαν συνάντηση με την ομάδα των Ρομαλέων στο Αλιβέρι. Στα παιδιά έγινε παρουσίαση του γεννητικού συστήματος ανδρών και γυναικών και των απαιτούμενων μέτρων ατομικής υγιεινής. Επίσης, έγινε αναφορά και στο θέμα των πρόωρων γάμων.

Τα Κέντρα Κοινότητας της χώρας ξεκίνησαν το 2017 στη λογική του σημείου υποδοχής (front desk) των προνοιακών υπηρεσιών του ΟΤΑ, κυρίως για να πληροφορούν και να παραπέμπουν του πολίτες σε προνοιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες υγείας αλλά και να υποδέχονται και να εξυπηρετούν του πολίτες που επιθυμούν να υποβάλλουν αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Grid List

Η σπουδάστρια της ειδικότητας κοσμήματος Σοφίας Συμιακάκη

ΔΙΕΚ-Επαγγελματική Εκπαίδευση

1η ΘΕΣΗ  ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΤΗΣ ''Π.Ο.Β.Α.Κ.Ω.'' ΑΠΕΣΠΑΣΕ  Η ΣΟΦΙΑ ΣΥΜΙΑΚΑΚΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ Ι.Ι.Ε.Κ  ΤΗΣ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ.
Περισσότερα...

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ 1ης ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ Ι.Ι.Ε.Κ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ 'The future is our jewel'.

ΔΙΕΚ-Επαγγελματική Εκπαίδευση

 Ένας από τους βασικούς στόχους του  Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚείναι η πληρέστερη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του, γεγονός που ενισχύεται  από τη συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.  Με την έναρξη των εγγραφών για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2018 -2019, το Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου, ενημερώθηκε για την  έγκριση του νέου προγράμματος erasmus+ ''Τhe future is our jewel'' στο οποίο συμμετέχει το τμήμα κοσμήματος.

Περισσότερα...

“Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου” είναι το νέο σήμα-λογότυπο της Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. Σε συνεργασία με το Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου δημιουργήθηκε το νέο λογότυπο που πλέον θα αποτελεί το σήμα της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα μέχρι σήμερα το σήμα της εταιρείας ήταν ο “Κένταυρος” και κρίθηκε αναγκαία η δημιουργία ενός νέου λογοτύπου, πιο σύγχρονου, που θα συνδεθεί πλέον με την εταιρεία και θα αποτυπωθεί στην μνήμη του επιβατικού κοινού.

Περισσότερα...

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Ι.Ι.Ε.Κ. Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία της Προέδρου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και Νόμιμης Εκπροσώπου του Ι.Ι.Ε.Κ, κας Σοφίας Χάλαρη, του Αντιπροέδρου της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κ. Γ. Σουίπα, του Αντιδημάρχου κ. Χ. Στεφόπουλου, του μέλους του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ κ. Π. Λούτσου, των Σπουδαστών, των Εκπαιδευτών και του Προσωπικού του Ι.Ι.Ε.Κ.

Περισσότερα...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΣΤΗΝ 1η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ERASMUS+ 'Thefutureisourjewel'.

Ένας από τους βασικούς στόχους του  Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ είναι η πληρέστερη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του, γεγονός που ενισχύεται  από τη συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.  Με την έναρξη των εγγραφών για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2018 -2019, το Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου, ενημερώθηκε για την  έγκριση του νέου προγράμματος Erasmus+ ''Τhe future is our jewel'' στο οποίο συμμετέχει το τμήμα κοσμήματος.

Περισσότερα...

Το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου διανύοντας μια καταξιωμένη πορεία τριάντα χρόνων  κατέχει μια υψηλή θέση στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Αποτελεί τμήμα της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ και είναι το μοναδικό ΙΕΚ που ανήκει σε Δήμο στην Ελλάδα και σήμερα διαθέτει στην υπηρεσία των σπουδαστών 13 ειδικότητες. Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του συστήματος εκπαίδευσης,  έχει εντάξει τη συμμετοχή των σπουδαστών σε project πραγματικού χρόνου εργασίας. Αυτό τους δίνει τη  δυνατότητα  να συμμετέχουν ενεργά, να ανακαλύπτουν τις πραγματικές συνθήκες εργασίας, να ξεδιπλώνουν τη φαντασία τους και το προσωπικό τους στυλ , αλλά ταυτόχρονα να μαθαίνουν να συνεργάζονται και να αποκτούν σημαντικές εμπειρίες. 

Περισσότερα...

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου θα υλοποιήσει  επιμορφωτικά  σεμινάρια , σχετικά με τις ειδικότητές του. Στόχος της διεξαγωγής των σεμιναρίων , όπως δήλωσε η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κ. Σοφία Χάλαρη, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανέργους, εργαζόμενους , σπουδαστές και  όχι μόνο, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να βελτιώσουν την καθημερινότητά  τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Περισσότερα...

Έναρξη  νέας εκπαιδευτικής  χρονιάς  2018 - 2019 στο Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της  ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.
     
Η Πρόεδρος κ. Σ. Χάλαρη  και το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ σας προσκαλούν την Τρίτη 16/10 και ώρα 19.30, στις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου ( Χείρωνος – Ρήγα Φεραίου ), όπου θα τελεστεί ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Περισσότερα...

Πίνακας κατάταξης ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ-ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΠΕ)  σύμφωνα με την ανακοίνωση 237/26-03-2019. Δείτε την αρχική πρόσκληση εδώ

Περισσότερα...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                   Βόλος 26/3/2019
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ                                                                            Αρ. Πρωτ. 2527
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ.)

 

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος «Θεσσαλίας 2014 – 2020»

ΤΙΤΛΟΣ: «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»
ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΚΔΑΠ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ


Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από εδώ. 

ΝΕΟ!!! (18-4-2019): τελική κατάταξη Εικαστικού (ΠΕ)

Περισσότερα...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                   Βόλος 28/02/2019
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ                                                                            Αρ. Πρωτ. 1821
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ.)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος «Θεσσαλίας 2014 – 2020»

ΤΙΤΛΟΣ: «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»
ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΚΔΑΠ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ


Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από εδώ. 

 

Περισσότερα...

Πίνακας κατάταξης ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΤΕ για το ΚΗΦΗ ΒΟΛΟΥ & ΤΟ ΚΗΦΗ ΑΓΡΙΑΣ σύμφωνα με την ανακοίνωση 874/30-01-2019. Δείτε την αρχική πρόσκληση εδώ

Περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                   Βόλος 30/1/2019
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ                                                                            Αρ. Πρωτ. 874
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ.)

 

ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ –ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

 

Προκήρυξη  για σύναψη  σύμβασης  Μίσθωσης έργου

Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από εδώ. 

Περισσότερα...

Πίνακας κατάταξης ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΥΕ για το ΚΗΦΗ Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ, σύμφωνα με την ανακοίνωση ΣΟΧ 3/2018, Θεση 102. Δείτε την αρχική πρόσκληση εδώ

Περισσότερα

Πίνακας κατάταξης ΒΟΗΘΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ (ΔΕ) για το Βρεφονηπιακό Σταθμός Ολοκληρωμένης Φροντίδας Βόλου, σύμφωνα με την ανακοίνωση ΣΟΧ 4/2018, Κωδ. Θέσης 103. Δείτε την αρχική πρόσκληση εδώ

Περισσότερα

Πίνακας κατάταξης ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΕ για το ΚΔΑΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, σύμφωνα με την ανακοίνωση 7563/3-12-2018 . Δείτε την αρχική πρόσκληση εδώ

Περισσότερα