ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου

⬅︎ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΚΗΦΗ

 KHFH Volos pin star  KHFH Volos pin star  KHFH Volos pin star

Βασικα

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: ΚΗΦΗ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Συνεχιζόμενη από προηγούμενη επιχειρησιακή περίοδο δομή ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένο στη Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου στο Βόλο. Το πρόγραμμα εντάσσεται στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και στοχεύει στην συνέχιση της παροχής ημερήσιας φροντίδας προς τους ηλικιωμένους της περιοχής της Ν. Αγχιάλου.

  • Το ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου μπορεί να υποδεχθεί καθημερινά έως και 30 άτομα από τις 7:00 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι σε πενθήμερη βάση.
  • Η δομή διατηρεί 4 θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου (συνεχιζόμενες 12μηνες συμβάσεις έως την οριστική λήξη του έργου)
  • Η υλοποίηση του έργου στο ΕΣΠΑ χρηματοδοτείται για το χρονικό διάστημα 2016-2023

LOGO PEP KHFH

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο χώρο μας ενημέρωση για τον αντιγριπικό εμβολιασμό.

Οι Επισκέπτες Υγείας απο το Κέντρο Υγείας Αμλμυρού επισκέφτηκαν τον χώρο μας, μιλήσανε με τα μέλη μας για την σπουδαιότητα του εμβολιασμού στην τρίτη ηλικία και μοίρασαν ενημερωτικά έντυπα για την προστασία από την εποχική γρίπη και την μη διασπορά των μικροβίων.

Με την βοήθεια των ωφελούμενων ετοιμάσαμε και φέτος την Κυρά-Σαρακοστή. Το έθιμο της κυρά-Σαρακοστής είναι από τα παλιότερα έθιμα που σχετίζονται με τη γιορτή του Πάσχα, σήμερα όμως λίγο πολύ ξεχασμένο. Χρησίμευε πάντα ως ημερολόγιο για να μετράμε τις εβδομάδες από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς η κυρά-Σαρακοστή έχει 7 πόδια, ένα για κάθε εβδομάδα της περιόδου της Σαρακοστής.

 Με την επιστημονικά υπεύθυνη της Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer κ. Μάγδα Σουσουρή συναντήθηκε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, η υπεύθυνη Νοσηλεύτρια του Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου κ. Μαρία Ζαβού, στο πλαίσιο των δράσεων δικτύωσης του Κ.Η.Φ.Η., μία δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου. Η συνάντηση αφορούσε σε ενημέρωση της υπεύθυνης αναφορικά με τις δράσεις της δομής, την ημερήσια νοσηλευτική και υποστηρικτική φροντίδα που παρέχει στους ηλικιωμένους της δομής αλλά και την συνεργασία των δύο υπηρεσιών.

Το Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου της θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 10:00 στη δομή του Κ.Η.Φ.Η.

Η πρόεδρος του Δ.Σ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Χάλαρη Σοφία

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουάριου 2017 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Η.Φ.Η. Νέας Αγχιάλου της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ του Δήμου Βόλου . Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων και απηύθυναν χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου κα Γεωργία Τοκαλή- Μποντού,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Νέας Αγχιάλου θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 μ.μ στο κέντρο “Δαίδαλος” στη Νέα Αγχίαλο. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει αντιπροσωπεία των τμημάτων χορωδίας της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.

Περισσότερα Άρθρα …