Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

ΚΗΦΗ Αγριας
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

  Η δικτύωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου στο χώρο του Job Center. Στη συζήτηση παρευρέθηκαν η κα Ρηγώνη Μαρία νοσηλεύτρια-υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Αγριάς και στελέχη του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης “Job Center” και συγκεκριμένα η κα Μαρκέλλα Βαλσάμη (Κοινωνική Λειτουργός/Συντονίστρια), η κα Βασια Αλεξίου (Κοινωνική Λειτουργός), η κα Ευθαλία Γεωργίου (Κοινωνική Λειτουργός), η κα  Ιωάννα Μπεφάνη (Οικονομολόγος), ο κ. Γεώργιος Χριστοδούλου (Ψυχολόγος) και η κα Ελένη Βαραλή (Διοικητικός).

 Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεργασία μεταξύ των δύο δομών του Δήμου Βόλου. Η αλληλοενημέρωση των φορέων είναι απαραίτητη, προκειμένου να γίνονται παραπομπές των δημοτών, που χρήζουν βοηθείας. Οι πληροφορίες αφορούσαν τις υπηρεσίες που παρέχονται με απώτερο σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των εξυπηρετούμενων. Τέλος, δόθηκε ενημερωτικό υλικό με στόχο την διάχυση της πληροφορίας.

 Το ΚΗΦΗ φιλοξενεί άτομα με κινητικές δυσκολίες, άνοια, κατάθλιψη και διάφορα άλλα προβλήματα υγείας. Στα μέλη του παρέχονται πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα,  φυσικοθεραπεία και λειτουργούν ομάδες δημιουργικής απασχόλησης με βασικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τόσο των ίδιων των μελών, όσο και των μελών του συγγενικού περιβάλλοντος.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΚΗΦΗ απευθυνθείτε στο παρακάτω τηλέφωνο: 24280-91040.

 Το Job Center  αποτελεί εξειδικευμένη δομή για την απασχόληση παρέχοντας υπηρεσίες πληροφόρησης για την εύρεση εργασίας, συμβουλευτικής, ενδυνάμωσης (coaching), προσβασιμότητα σε ηλεκτρονικά μέσα στήριξης των ανέργων και των αναζητούντων εργασία, τεστ επαγγελματικών κλίσεων με έμφαση στους εφήβους και τους νέους, παραπομπή σε άλλες δομές με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του αναζητούντα εργασία καθώς και διασύνδεση με θέσεις εργασίας ή/και εργοδότες. Η δομή στοχεύει στην προώθηση της απασχόλησης των νέων που δεν είναι σε κάποιο πλαίσιο εκπαίδευσης ή κατάρτισης, των νοικοκυριών χαμηλής εργασιακής έντασης και των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Job Center   απευθυνθείτε στο παρακάτω τηλέφωνο: 24210-97366.


2024 01 25 KHFH Agr Interactive Games2

Tο ΚΗΦΗ  Αγριάς είναι δομή συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027.  

Rounded square transparent KHFH

Logo ESPA 2021 27 PEP Thessalias