<-- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ 5131947

Αρ. ΟΠΣ ΠΡΑΞΗΣ: 5131947

ΥΠΟΕΡΓΟ Ι

HOTSPOT Νεάπολης

Επιχορήγηση της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ για την λειτουργία δύο (2) Κοινωνικών HotSpot σε θύλακες φτώχειας του Δήμου Βόλου (Νεάπολη, Ξηρόκαμπος)

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΒΑΑ)».

 

  Web strip for Hotspot Neapolis

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Την Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023, το Hotspot Νεάπολης πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής». Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα επιστημονικά στελέχη της «Πρότασης Ζωής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Στο πλαίσιο γνωριμίας του Hotspot Νεάπολης με άλλους κοινωνικούς φορείς, την Τετάρτη, 2/8/2023, η επιστ. υπεύθυνη της δομής κα Σόνια Παπαπαρίση και οι κοινωνικοί λειτουργοί κα Έλενα Ρεφενέ και κα Βάσια Νικολαΐδου επισκέφθηκαν το ΚΗΦΗ Βόλου και συνάντησαν την νοσηλεύτρια κα Ραφαηλία Φυσέκη και τις κοινωνικές φροντίστριες κα Ελένη Γιαννιτσάκη και κα Χαρίκλεια Καρατζίκου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Την Δευτέρα, 24/7/2023, μέλη του προσωπικού του Hotspot Νεάπολης επισκέφθηκαν το Πολυδύναμο Κέντρο Βόλου του ΟΚΑΝΑ, στο πλαίσιο των συναντήσεων γνωριμίας με φορείς της Κοινότητας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η αμφίδρομη ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των δύο δομών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Την Παρασκευή, 7/7/2023, το Hotspot Νεάπολης πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με στελέχη του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ (Μονάδα Υποδοχής και Δομή Έγκαιρης Παρέμβασης και Απεξάρτησης  για εφήβους και νεαρούς ενήλικες με εξαρτητική/αντικοινωνική συμπεριφορά και τις οικογένειές τους)  στα γραφεία του προγράμματος στον Βόλο. Το Hotspot εκπροσώπησαν η επιστ. υπεύθυνη κα Σόνια Παπαπαρίση και οι κοινωνικοί λειτουργοί κα Έλενα Ρεφενέ και κα Βάσια Νικολαΐδου, ενώ το ΚΕΘΕΑ, η κοινωνική λειτουργός κα Αναστασία Λάμπρου και η ψυχολόγος κα Βέρα Σαμαρία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Hotspot Νεάπολης, σε συνεργασία με το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος», συγκεντρώνει στο χώρο της δομής πλαστικά καπάκια από μπουκάλια, προκειμένου να δοθούν στο Σωματείο για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων και άλλων ιατρικών βοηθημάτων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Την Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του Hotspot Νεάπολης και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βόλου, προκειμένου να γνωστοποιηθεί το πλαίσιο λειτουργίας και οι παρεχόμενες υπηρεσίες εκατέρωθεν και να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή συνεργασία προς όφελος των πολιτών. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Hotspot η επιστημονικά υπεύθυνη της δομής Σόνια Παπαπαρίση και οι κοινωνικοί λειτουργοί Έλενα Ρεφενέ και Βάσια Νικολαΐδου, ενώ την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου εκπροσώπησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί Αργυρούλα Τζανέτου, Ανθή Σώκου, Ζωή Καρατζόγλου, Μαρία Κουλούρη και Γιώργος Τσιμούλιας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Tην Τρίτη, 23 Μαΐου2023πραγματοποιήθηκε συνάντηση δικτύωσης, μεταξύ του Hotspot Νεάπολης και της Κουζίνας Αλληλεγγύης. Η υπεύθυνη και ιδρύτρια της Κουζίνας Αλληλεγγύης κα Αγγελική Ιωαννίτη υποδέχτηκε τα στελέχη του Hotspot και συγκεκριμένα την επιστημονικά υπεύθυνη Σόνια Παπαπαρίση και τους κοινωνικούς λειτουργούς Έλενα Ρεφενέ και Βάσια Νικολαΐδου και συζήτησαν για το πλαίσιο δράσης και τις παρεχόμενες υπηρεσίες εκατέρωθεν, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο δύναται να επωφεληθούν οι εξυπηρετούμενοι του Hotspot από τις παροχές και τις δράσεις της Κουζίνας Αλληλεγγύης και αντίστροφα.

Περισσότερα Άρθρα …