Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

ΚΗΦΗ Νεας Αγχιαλου
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Πέμπτη 18/4/2024 με πρωτοβουλία της Νοσηλεύτριας του ΚΗΦΗ (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων)  Νέας Αγχιάλου κας Ζαβού Μαρίας, πραγματοποιήθηκε  επίσκεψη στον Ξενώνα Άστεγων Βόλου  προκειμένου να συναντηθεί με προσωπικό της  Δομής. 

Στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η αλληλοενημέρωση των δυο φορέων σχετικά με τις υπηρεσίες και το σκοπό λειτουργίας τους. Συγκεκριμένα, το ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου εξυπηρετεί δωρεάν άτομα τρίτης και τέταρτης ηλικίας με κινητικές δυσκολίες, άνοια ή  συχνά πολλαπλές νόσοους όπου συνυπάρχουν και δυσκολεύουν τόσο τον ηλικιωμένο όσο και τους φροντιστές αυτού. Βασικοί σκοποί των ΚΗΦΗ είναι να παραμένουν τα ηλικιωμένα άτομα στο οικείο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, έτσι ώστε να υπάρχει διατήρηση της συνοχής της οικογένειας.  

Ο Ξενώνας Αστέγων αφορά τη μεταβατική φιλοξενία ατόμων που βρίσκονται σε καθεστώς αστεγίας και παρέχει υπηρεσίες φροντίδας όπως κοινωνική - εργασιακή στήριξη και προαγωγή υγείας στα άτομα που φιλοξενεί ενώ παράλληλα διαθέτει ομάδα streetwork για παρέμβαση στο δρόμο. Τέλος, συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας προς όφελος των πολιτών με σκοπό την παραπομπή ατόμων όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο και πληρούνται οι προϋποθέσεις ένταξης στο Ξενώνα Αστέγων.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά

  • με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου μπορείτε να απευθυνθείτε στο 24280 78182 και για
  • τον Ξενώνα Αστέγων στο 2421091614.

Το ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου αποτελεί δομή του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Θεσσαλίας 2021-2027.

 

2024 04 18 KHFH AGX XENONAS A 2

2024 04 18 KHFH AGX XENONAS A 2


Το ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου είναι δομή συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση πλαίσιο του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027.


 


Για περισσότερες πληροφορίες

σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και τα κριτήρια ένταξης νέων ωφελουμένων στο ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται

καθημερινά 07:00-15:00,

Ελληνικης Αεροποριας 25-τηλ.επικοινωνίας 24280 78182