ΚΗΦΗ Νεας Αγχιαλου
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Πέμπτη  26/10/23 η υπεύθυνη του Κ.Η.Φ.Η. Νέας Αγχιάλου (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) του δήμου Βόλου, δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Φεργαδάκη Νικόλαο Κοινωνικό Λειτουργό και την κ. Κασάμπαλη Ηλιάνα Φαρμακοποιό του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βόλου με σκοπό την δικτύωση των δύο υπηρεσιών.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο αποτελεί μια κοινωνική δομή που σκοπός της είναι η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη απόρων. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των υπηρεσιών που παρέχει το Κ.Η.Φ.Η όπως είναι η νοσηλευτική φροντίδα, η ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη των ωφελούμενων, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, νοητικής ενδυνάμωσης αλλά και η φυσικοθεραπεία.
Στόχος της συνάντησης, εκτός από την ευαισθητοποίηση, ήταν η ενημέρωση προκειμένου να γίνει παραπομπή περιστατικών όπου είναι εφικτό για την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών. 

  •   Το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βόλου στελεχώνεται από Κοινωνικό Λειτουργό και Φαρμακοποιό, λειτουργεί με σταθερό ωράριο από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 -17:00, επί της οδού Τοπάλη 14 (ΔΙΑΥΛΟΣ) και τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-31023    

 

        2023 10 26 KHFH N A Koinon Pantopoleio

 

khfh logo Agxialou 2023


Για περισσότερες πληροφορίες

σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και τα κριτήρια ένταξης νέων ωφελουμένων στο ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται

καθημερινά 07:00-15:00,

Ελληνικης Αεροποριας 25-τηλ.επικοινωνίας 24280 78182ή email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

LOGO PEP KHFH

 

Άρθρα των ΚΗΦΗ

Υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν

icon Xenonas