Μελη

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπ` αριθμ. 9/2021 ( ΑΔΑ 694ΚΩ96-ΦΑ5 ) γίνεται ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου τοποθετεί ως Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ την κα Χάλαρη Σοφία σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας κας Μορφογιάννη Αναστασίας. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήρθε σε σώμα και με απόφασή του (2/2021/21-1-2021) όρισε ως Νόμιμη Εκπρόσωπό του, την κα Σοφία Χάλαρη

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ (από 21/01/2021)
 

Σοφία Χάλαρη

  • Πρόεδρος Δ.Σ.
  • Νόμιμη Εκπρόσωπος ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

email:

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό:

693 2661778‬

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου που προέκυψε από τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μάη 2019, στη συνεδρίαση 09/09/2019, όρισε νέα σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου για την Κοινωφελή του Επιχείρηση ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ (απόφαση ΔΣ Βόλου 571/2019). Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήρθε σε σώμα και όρισε τη Νόμιμη Εκπρόσωπό του.

Η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κα Σοφία Χάλαρη συμμετείχε  ενεργά την Πέμπτη Απρίλη 2018 στις εργασίες της ενημερωτικής συνάντησης με θέμα: « Η Προώθηση της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Πόλεων και Περιφερειών για την ένταξη των Ρομά μέσα από την ενίσχυση των δικτύων Ρομά σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο», που διοργανώθηκε από την ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Συμμαχία Πόλεων και Περιφερειών για την Ένταξη Ρομά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλου ψήφισε κατά πλειοψηφία το νέο Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης (2016), ορίζοντας ως μέλη: την Σοφία Χάλαρη, τον ΣΟΥΙΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, τον ΓΑΛΑΤΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΟ, τον ΝΑΝΟ  ΑΠΟΣΤΟΛΟ , την ΧΑΡΑΝΑ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , τον ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟ  ΣΤΕΛΙΟ, την ΧΑΡΙΤΑΚΗ  ΔΑΝΑΗ,  τον ΜΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ,  τον ΛΟΥΤΣΟ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,  τον ΜΠΕΛΛΟ  ΠΕΤΡΟ, και την κα ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΟΝΤΗ  (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ)

1. Κοντορίζος Βασίλειος ( Πρόεδρος),

Κινητό: 6979333500, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

kede

ITA KEDE LOGO

EETAA Logo