Παιδι-Οικογενεια

KEKPA DIEK LOGOsmall

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, κα Χάλαρη Σοφία ενημερώνει τους πολίτες του Βόλου ότι οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες, θα λειτουργήσουν κανονικά από αύριο Τετάρτη 20/09/2023, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέσα και μέτρα για την προστασία της υγείας

και της υγιεινής των βρεφών, των νηπίων, των παιδιών και των ατόμων με αναπηρία που συμμετέχουν στις ανωτέρω δομές, όπως αυτά έχουν οριστεί από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας.  

Ειδικότερα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς θα παρέχεται καθημερινά πρωινό αλλά δε θα δίνεται μεσημεριανό φαγητό για το προσεχές χρονικό διάστημα. Για το διάστημα αυτό, και μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, τα παιδιά δύνανται να φέρουν μεσημεριανό φαγητό παρασκευασμένο στο σπίτι τους. Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες και οδηγίες θα δοθούν από τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ.

Ευχόμαστε ολόψυχα μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε κοντά σας για να επιλύσουμε τις δυσκολίες που προκύπτουν. 

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ

Χάλαρη Σοφία