Γραφειο Απασχολησης (Job Center)
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Παρασκευή 25/08/2023, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση μέσω  της πλατφόρμας Zoom μεταξύ των Στελεχών του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης "Job Center" της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου και του Διευθύνoντος Συμβούλου της εταιρείας ΒΙΑΛΚΟ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, που εδρεύει στη Β' ΒΙΠΕ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αμφίδρομη ενημέρωση του τρόπου λειτουργίας των δύο Φορέων, οι παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και η διερεύνηση συνεργασίας στο πλαίσιο διασύνδεσης με την τοπική αγορά εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, το Job Center εκπροσώπησαν τα στελέχη κα. Μαρκέλλα Βαλσάμη (Κοινωνική Λειτουργός και Συντονίστρια Ομάδας) και η  κα Ιωάννα Μπεφάνη Οικονομολόγος. Την εταιρεία ΒΙΑΛΚΟ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. εκπροσώπησε ο κος Αντώνιος Σκουρτόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος).

Αρχικά, τα στελέχη του Job Center παρουσίασαν  τη βασική φιλοσοφία της Δομής, τη μέχρι τώρα διαδρομή της, τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους εξυπηρετούμενους και το προφίλ των ωφελούμενων. Παράλληλα, τονίστηκε η σημασία της άμεσης συνεργασίας με εργοδότες και Εργοδοτικούς Φορείς στο πλαίσιο του «ταιριάσματος» με τα απαιτούμενα κριτήρια μιας θέσης εργασίας.

Ακολούθως, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΛΚΟ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., παρουσίασε τη διαδρομή της εταιρείας από την ίδρυσή της το 1928 έως το 2002 όπου η σκυτάλη της διοίκησης πέρασε στην «τρίτη γενιά της οικογένειας Σκουρτόπουλου»  έως σήμερα. Παράλληλα,  πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα βασικά κριτήρια και το προφίλ των υποψήφιων εργαζομένων που καλούνται να καλύψουν εργοδοτικές ανάγκες κυρίως στην παραγωγική διαδικασία της κονσερβοποίησης  ιχθύων.

Επιπροσθέτως, κατά τη συνάντηση αναφέρθηκαν τα εξής σημεία:

  • Έγκαιρη γνωστοποίηση θέσεων εργασίας με αναλυτική περιγραφή θέσης (job description)
  • Διασύνδεση με πιθανούς υποψηφίους

Καταληκτικά, συμφωνήθηκε συνεργασία μεταξύ Job Center και της ΒΙΑΛΚΟ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στο πεδίο της άμεσης ενημέρωσης για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και στη διασύνδεση των ωφελούμενων με την παραγωγική διαδικασία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρεία “VIALCO SKOURTOPOULOS S.A.”:

VIALCO SKOURTOPOULOS S.A. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center, ανατρέξτε:
 
 Ημερομηνία             25/08/2023 
 Τρόπος Διεξαγωγής:
  •  Διαδικτυακά (μέσω Zoom meeting)
 VIALCO SKOURTOPOULOS S.A.
  •  Αντώνιος Σκουρτόπουλος , Διευθύνων Σύμβουλος 
  Συμμετείχαν από το Job Center της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ
  •  Μαρκέλλα Βαλσάμη, Κοινωνική Λειτουργός (Συντονίστρια)
  • Ιωάννα Μπεφάνη, Οικονομολόγος

 

Φωτογραφίες συνάντησης

 

 

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας

Aρθρα του Job Center

= ΙΙΕΚ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ =

Το δημοτικό ΙΕΚ (Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου) έχει τα χαμηλότερα δίδακτρα της αγοράς και οι απόφοιτοι των τμημάτων του θεωρούνται περιζήτητοι

Diek Logo 2023 VDIEK 2020 pro

Banner Diek

Jobc ConnectRealPeople

JobC Employers Poster


 

 

Social-Economy-Library-Link

odhgos eksyphrethshs gia idikes kai efpathis kinonikes omades


 

 

Epidomata OPEKA icon

Αιτήσεις για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)


 

 kariera logo  skywalkerLogo
 Top Logo ex  tp_logo.png
Jobistas LOGO ergasia logo 2
jooble logo ergazomenos white

 Ενδεικτικά sites αναζήτησης εργασίας