Συνέργεια του Job Center με το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ για τη διεξαγωγή νομικού εργαστηρίου

Γραφειο Απασχολησης (Job Center)
Τυπογραφια
 • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
 • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, σε συνέχεια αιτήματος των Στελεχών του Job Center πραγματοποιήθηκε θεματικό εργαστήρι σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Θεσσαλίας.
Το εργαστήρι ήταν τρίωρης διάρκειας και πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης "Job Center"

της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου. Επιπλέον, συνδυαστικά με τη διεπιστημονική του ομάδα, συμμετείχαν και στελέχη του Κέντρου Κοινότητας, Κ.Κ. με Παράρτημα ΡΟΜΑ Αγίας Παρασκευής, Κοινωνικό HotSpot Ξηροκάμπου.


Σκοπός του εργαστηρίου ήταν η εξειδικευμένη πληροφόρηση προς επαγγελματίες πρώτης γραμμής σε σχέση με ζητήματα εργασιακά και ασφαλιστικά.
Κύρια εισηγήτρια ήταν η Νομικός του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ κα Άντα Σταμάτη, ενώ η θεματολογία που καλύφθηκε αφορούσε: εργασία ανηλίκων, συμβάσεις, μισθολογικά ζητήματα, ευέλικτες μορφές εργασίας κ.α.
Τέλος, μοιράστηκε κατάλληλα διαμορφωμένο υλικό για επαγγελματίες πρώτης γραμμής ενώ η θετική ανατροφοδότηση δημιούργησε την αναγκαιότητα για πλάνο συνεργασίας τόσο σε ζητήματα νομικής φύσεως όσο και στη διεξαγωγή ομαδοσυνεργατικών δράσεων.


Υπενθυμίζεται ότι οι υπηρεσίες του Δικτύου παρέχονται δωρεάν! Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες της περιφέρειας Θεσσαλίας μπορείτε να απευθυνθείτε στη δομή του Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, Τζαβέλα 4, Λάρισα, τηλ: 2410537489-90, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Facebook
Ινστιτούτο Εργασίας - Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γ.Σ.Ε.Ε. (inegsee.gr)

Ημερομηνία: 8/06/2023
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ JOB CENTER, Λαχανά 5 & Λήμνου, Παλαιά Βόλου
Job Center
 • Μαρκέλλα Βαλσάμη (Κοινωνική Λειτουργός – Συντονίστρια)
 • Βασιλική Αλεξίου (Κοινωνική Λειτουργός)
 • Ευθαλία Γεωργίου (Κοινωνική Λειτουργός)
 • Στέφανη Μεγαλομύστακα (Ψυχολόγος)
 • Ιωάννα Μπεφάνη (Οικονομολόγος)
 • Ελένη Βαραλή (Διοικητικός)
ΙΝΕ-ΓΣΕΕ
 • Κωνσταντίνος Παναγούλης (Συντονιστής)
 • Αχιλλέας Βαϊόπουλος (Ψυχολόγος)
 • Άντα Σταμάτη, (Κύρια Εισηγήτρια-Νομικός)
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ/ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ HOTSPOT ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ
 • Τριχιάς Κωνσταντίνος (Οικονομολόγος)
 • Μαρία Ζούζουλα (Σύμβουλος απασχόλησης)
 • Άννα Σωτήρη (Διοικητικός)

 

 

    2023 06 08 JobC INE GSEE legisl 4

2023 06 08 JobC INE GSEE legisl 3

  

2023 06 08 JobC INE GSEE legisl 3


Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center: 

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

 

 

Aρθρα του Job Center

= ΙΙΕΚ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ =

Το δημοτικό ΙΕΚ (Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου) έχει τα χαμηλότερα δίδακτρα της αγοράς και οι απόφοιτοι των τμημάτων του θεωρούνται περιζήτητοι

Diek Logo 2023 VDIEK 2020 pro

Banner Diek

Jobc ConnectRealPeople

JobC Employers Poster


 

 

Social-Economy-Library-Link

odhgos eksyphrethshs gia idikes kai efpathis kinonikes omades


 

 

Epidomata OPEKA icon

Αιτήσεις για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)


 

 kariera logo  skywalkerLogo
 Top Logo ex  tp_logo.png
Jobistas LOGO ergasia logo 2
jooble logo ergazomenos white

 Ενδεικτικά sites αναζήτησης εργασίας