Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

Γραφειο Απασχολησης (Job Center)
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Τρίτη 10/10/2023 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση μεταξύ των Στελεχών του γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης & Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης ΄΄JOB CENTER΄΄ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και της Προέδρου των Πολυτέκνων Νομού Μαγνησίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αμφίδρομη ενημέρωση του τρόπου λειτουργίας των δύο Φορέων, οι παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και η διερεύνηση μελλοντικής συνεργασίας. 

Πιο συγκεκριμένα, το Job Center εκπροσωπήθηκε από τα εξής στελέχη: την κα. Μαρκέλλα Βαλσάμη (Κοινωνική Λειτουργός και Συντονίστρια του Έργου), την κα Ιωάννα Μπεφάνη (Οικονομολόγος) και την κα. Ευθαλία Γεωργίου (Κοινωνική Λειτουργός) και τους Πολύτεκνους Νομού Μαγνησίας εκπροσώπησε η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Πράπα Σουλτάνα.

Αρχικά, τα στελέχη του Job Center παρουσίασαν  τη βασική φιλοσοφία της Δομής, τη μέχρι τώρα διαδρομή της, τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους εξυπηρετούμενους και το προφίλ των ωφελούμενων. 

Από την άλλη μεριά, η Πρόεδρος του Συλλόγου μας ενημέρωσε αντίστοιχα για τον αριθμό των οικογενειών που είναι εγγεγραμμένοι αυτή τη στιγμή στο σύλλογο, για τις βασικές παρεχόμενες υπηρεσίες, τις δράσεις που πραγματοποιούν με σκοπό να παρέχουν στήριξη στις πολύτεκνες οικογένειες. Παράλληλα, τόνισε το γεγονός πως ο οποιοσδήποτε πολίτης επιθυμεί είναι εφικτό να βοηθήσει μέσα από δωρεές.

Στο πεδίο διερεύνησης συνεργασίας των δύο Δομών, αναφέρθηκαν τα εξής:

  • Διασύνδεση εν δυνάμει ωφελούμενων με τις υπηρεσίες του Job Center
  • Διενέργεια ενημερωτικής δράσης σε συνέργεια των δύο Δομών, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση των μελών του Συλλόγου Πολυτέκνων που διαμένουν στην περιοχή παρέμβασης ΣΒΑΑ Βόλου και επιθυμούν να λάβουν υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού ή διασυνδεθούν με την αγορά εργασίας. 

Η γνωστοποίηση των Υπηρεσιών του Job Center με προσανατολισμό στα μέλη μιας πολύτεκνης οικογένειας βρίσκεται σε άμεση συνάφεια με τη βασική φιλοσοφία των δύο Φορέων καθώς μεταξύ των σκοπών τους είναι και η υποστήριξη των πλέον ευάλωτων συμπολιτών/συμπολιτισσών μας. 

Τέλος, δόθηκε κατάλληλο διαμορφωμένο ενημερωτικό υλικό για τη διευκόλυνση με τις Υπηρεσίες του Job Center. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center, ανατρέξτε:

https://www.kekpa.gr/index.php/grafeio-diefkolynsis-endynamosis-tekmiriosis-tis-apasxolisis-job-center

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Σύλλογο Πολυτέκνων, ανατρέξτε:

https://www.vrisko.gr/details/1__bbaa377_34cbabd0a17ae4i_h161f

Τηλέφωνο 2421034032, , διαδικτυακά στο mail του Συλλόγου 

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Ημερομηνία:  10/10/2023 
 Τόπος Διεξαγωγής:  Σύλλογος Πολυτέκνων (Κουταρέλια 74)
 Συμμετέχοντες:  
 JOB CENTER
  • Μαρκέλλα Βαλσάμη (Κοινωνική Λειτουργός-Συντονίστρια)
  • Ευθαλία Γεωργίου  (Κοινωνική Λειτουργός)
  • Ιωάννα Μπεφάνη (Οικονομολόγος)
Σύλλογος Πολυτέκνων Μαγνησίας
  • Σουλτάνα Πράπα (Πρόεδρος)

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center: 

Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) (kekpa.gr)

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.