Το Job Center στην εκδήλωση της Del Monte στον Αγ. Νικόλαο για νέες εποχιακές προσλήψεις

Γραφειο Απασχολησης (Job Center)
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, η ομάδα του Γραφείου Διευκόλυνσης ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου συμμετείχε ενεργά στη δράση της Del Monte Hellas στην πόλη του Βόλου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου

και είχε χαρακτήρα τόσο ενημερωτικό όσο και υποστηρικτικό.

Κύριος σκοπός της ήταν η συνέχιση των αιτήσεων για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους του ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρεία Del Monte. Έτσι, οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες μας είχαν την ευκαιρία να επιλύσουν τις όποιες απορίες τους αλλά και τη δυνατότητα προσκόμισης των απαραίτητων δικαιολογητικών στο πλαίσιο της πρόσληψής τους.

Επιπρόσθετα, στελέχη του Job Center υποστήριξαν ενεργά τη συμπλήρωση αιτήσεων ενώ συγχρόνως ενημέρωσαν τους Δημότες της πόλης για τη φύση και τις υπηρεσίες της Δομής, δίνοντας και έντυπο πληροφοριακό υλικό.

H DEL MONTE είναι μία πολυεθνική Εταιρεία στο χώρο της Βιομηχανικής παραγωγής, ενώ στην Ελλάδα διατηρεί εργοστάσιο στο 12ο Χιλιόμετρο Λάρισας-Χάλκης.


Για περισσότερες πληροφορίες για την Del Monte, ανατρέξτε:

    2023 06 07 JobC Del Monte AgNik 2

 

 

 


Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center: 

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

 

 

Aρθρα του Job Center

= ΙΙΕΚ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ =

Το δημοτικό ΙΕΚ (Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου) έχει τα χαμηλότερα δίδακτρα της αγοράς και οι απόφοιτοι των τμημάτων του θεωρούνται περιζήτητοι

Diek Logo 2023 VDIEK 2020 pro

Banner Diek

Jobc ConnectRealPeople

JobC Employers Poster


 

 

Social-Economy-Library-Link

odhgos eksyphrethshs gia idikes kai efpathis kinonikes omades


 

 

Epidomata OPEKA icon

Αιτήσεις για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)


 

 kariera logo  skywalkerLogo
 Top Logo ex  tp_logo.png
Jobistas LOGO ergasia logo 2
jooble logo ergazomenos white

 Ενδεικτικά sites αναζήτησης εργασίας