Γραφειο Απασχολησης (Job Center)
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στο πλαίσιο συνέχισης των δράσεων διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, η ομάδα του Γραφείου Διευκόλυνσης Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης "Job Center" της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου πρόκειται να συμμετάσχει ενεργά στη δράση της DEL MONTE στην πόλη μας.

Σκοπός της δράσης είναι η διευκόλυνση της συνέχειας των αιτήσεων εργασίας και οι συνέργειες με αξιόπιστους εργοδότες. Η παρουσία των εκπροσώπων του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού της DEL MONTE στην πόλη του Βόλου,

θα πραγματοποιηθεί

την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Ιουνίου μεταξύ 11:00πμ με 14:00μμ

στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου. 

Οι συμπολίτες μας και οι συμπολίτισσες που επιθυμούν να προβούν σε υποβολή αίτησης εργασίας προσκομίζοντας και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορούν να έρθουν σε δια ζώσης επαφή και να λάβουν την απαιτούμενη πληροφόρηση. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία απευθείας με την Del Monte HR Greece στο τηλέφωνο 2410971013 ή με το Job Center στο 24210-97366.
Με εκτίμηση,
η ομάδα του Job Center Βόλου

    2023 05 12 JoBC 2nd Gymnas N Ionias 1

 


Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center: 

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

 

 

Aρθρα του Job Center

= ΙΙΕΚ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ =

Το δημοτικό ΙΕΚ (Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου) έχει τα χαμηλότερα δίδακτρα της αγοράς και οι απόφοιτοι των τμημάτων του θεωρούνται περιζήτητοι

Diek Logo 2023 VDIEK 2020 pro

Banner Diek

Jobc ConnectRealPeople

JobC Employers Poster


 

 

Social-Economy-Library-Link

odhgos eksyphrethshs gia idikes kai efpathis kinonikes omades


 

 

Epidomata OPEKA icon

Αιτήσεις για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)


 

 kariera logo  skywalkerLogo
 Top Logo ex  tp_logo.png
Jobistas LOGO ergasia logo 2
jooble logo ergazomenos white

 Ενδεικτικά sites αναζήτησης εργασίας