Γραφειο Απασχολησης (Job Center)
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Δευτέρα 29η Μαΐου 2023 η ομάδα του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης “Job Center” της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου υλοποίησε από κοινού σε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της DEL MONTE HR GREECE ενημερωτική δράση διασύνδεσης με την αγορά εργασίας.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είχε χαρακτήρα ενημερωτικό, βασίστηκε στην δια ζώσης επικοινωνία με αξιόπιστο εργοδοτικό φορέα ενώ διεξήχθη στο πλαίσιο των μαζικών προσλήψεων και των προοπτικών απασχόλησης. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή προς το κοινό του Βόλου και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη καθώς περισσότεροι από 70 συμπολίτες/συμπολίτισσες μας είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους της DEL MONTE και την ομάδα του Job Center αλλά και να διασυνδεθούν άμεσα μέσω της υποβολής αιτήσεων στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Η ομάδα του Job Center πλαισίωσε την εκδήλωση με οπτικοακουστικό επεξηγηματικό υλικό για τη φύση και τις συνθήκες απασχόλησης ενώ ταυτόχρονα υποστήριξαν ενεργά την υποβολή περισσότερων από 50 αιτήσεων εργασίας. Οι συμπολίτες και συμπολίτισσές μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση είχαν παράλληλα την ευκαιρία να αξιολογήσουν τη δράση και να υποδείξουν ενεργά τις υπηρεσίες αυτές που νοηματοδοτούν ως σημαντικές στο μονοπάτι της ένταξης/επανένταξης στην αγορά εργασίας. 

Τέλος, δόθηκε κατάλληλο πληροφοριακό υλικό τόσο για τις υπηρεσίες του Job Center όσο και του Εργοδοτικού Φορέα. 

Οι δράσεις διασύνδεσης με εργοδοτικό Φορέα έχουν διττό χαρακτήρα καθώς συμβάλλουν τόσο στη διευκόλυνση της πρόσβασης των πολιτών στην αγορά εργασίας όσο και στην υποστήριξη της διαδικασίας μετάβασης  από τις σπουδές στον επαγγελματικό στίβο. To Job Center χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 στα πλαίσια της ΣΒΑΑ Βόλου

    2023 05 12 JoBC 2nd Gymnas N Ionias 1 \

2023 05 12 JoBC 2nd Gymnas N Ionias 1

 2023 05 12 JoBC 2nd Gymnas N Ionias 1

2023 05 12 JoBC 2nd Gymnas N Ionias 1

 

Το παρακάτω Βίντεο μεταδόθηκε από το τοπικό κανάλι "TRT"

 

 

Το παρακάτω Βίντεο μεταδόθηκε από το τοπικό κανάλι "Θεσσαλία TV"

 

 


Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center: 

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

 

 

Aρθρα του Job Center

= ΙΙΕΚ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ =

Το δημοτικό ΙΕΚ (Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου) έχει τα χαμηλότερα δίδακτρα της αγοράς και οι απόφοιτοι των τμημάτων του θεωρούνται περιζήτητοι

Diek Logo 2023 VDIEK 2020 pro

Banner Diek

Jobc ConnectRealPeople

JobC Employers Poster


 

 

Social-Economy-Library-Link

odhgos eksyphrethshs gia idikes kai efpathis kinonikes omades


 

 

Epidomata OPEKA icon

Αιτήσεις για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)


 

 kariera logo  skywalkerLogo
 Top Logo ex  tp_logo.png
Jobistas LOGO ergasia logo 2
jooble logo ergazomenos white

 Ενδεικτικά sites αναζήτησης εργασίας