Γραφειο Απασχολησης (Job Center)
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Δευτέρα 29/05 η ομάδα του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης "Job Center" της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώνει με το Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού της Del Monte HR Ελλάς. Η ενημερωτική αυτή δράση αποσκοπεί στη διασύνδεση με ενεργές θέσεις εργασίας και διευκόλυνση των πολιτών στην υποβολή Αιτήσεων.

Η δράση είναι ανοικτή προς το κοινό ενώ οι αποδέκτες θα ενημερωθούν για το είδος των ανοικτών θέσεων, το εργασιακό καθεστώς, τις μισθολογικές και επιπρόσθετες παροχές της Εταιρείας. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με τους εκπροσώπους του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού, να λύσουν την όποια απορία τους αλλά και να υποβάλλουν δια ζώσης τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 

Ο χώρος διεξαγωγής της δράσης είναι στο Job Center, Λαχανά 5 και Λήμνου (Παλαιά Βόλου, πρώην κτίριο ΑΝΕΒΟ) με διάρκεια από 11:00 πμ με 14:00μμ.

 
Για περισσότερες πληροφορίες για την δράση, παρακαλώ ελάτε σε επικοινωνία στα τηλέφωνο 24210-97366 (Δευτέρα έως Παρασκευή: 07:30πμ με 16:00μμ)

    2023 05 12 JoBC 2nd Gymnas N Ionias 1 \

2023 05 12 JoBC 2nd Gymnas N Ionias 1

2023 05 12 JoBC 2nd Gymnas N Ionias 3

 


Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center: 

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

 

 

Aρθρα του Job Center

= ΙΙΕΚ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ =

Το δημοτικό ΙΕΚ (Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου) έχει τα χαμηλότερα δίδακτρα της αγοράς και οι απόφοιτοι των τμημάτων του θεωρούνται περιζήτητοι

Diek Logo 2023 VDIEK 2020 pro

Banner Diek

Jobc ConnectRealPeople

JobC Employers Poster


 

 

Social-Economy-Library-Link

odhgos eksyphrethshs gia idikes kai efpathis kinonikes omades


 

 

Epidomata OPEKA icon

Αιτήσεις για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)


 

 kariera logo  skywalkerLogo
 Top Logo ex  tp_logo.png
Jobistas LOGO ergasia logo 2
jooble logo ergazomenos white

 Ενδεικτικά sites αναζήτησης εργασίας