Γραφειο Απασχολησης (Job Center)
Τυπογραφια
 • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
 • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Παρασκευή 4/08/2023, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση μέσω  της πλατφόρμας Zoom μεταξύ των Στελεχών του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης "Job Center" της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου και των εκπροσώπων της Διεύθυνσης  Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας The Mart.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αμφίδρομη ενημέρωση του τρόπου λειτουργίας των δύο Φορέων, οι παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και η διερεύνηση συνεργασίας στο πλαίσιο διασύνδεσης με την τοπική αγορά εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, το Job Center εκπροσώπησαν τα στελέχη κα. Μαρκέλλα Βαλσάμη (Κοινωνική Λειτουργός και Συντονίστρια Ομάδας) ,η  κα Ιωάννα Μπεφάνη Οικονομολόγος και ο κος Γεώργιου Χριστοδούλου Ψυχολόγος. Την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας “The Mart” εκπροσώπησαν η κα Αλεξάνδρα ΛαμπροπούλουΠροϊσταμένη Τμήματος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και η κα Όλγα Παπαδοπούλου Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Αρχικά, τα στελέχη του Job Center παρουσίασαν  τη βασική φιλοσοφία της Δομής, τη μέχρι τώρα διαδρομή της, τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους εξυπηρετούμενους και το προφίλ των ωφελούμενων. Παράλληλα, τονίστηκε η άμεσης συνεργασίας με εργοδότες και Εργοδοτικούς Φορείς στο πλαίσιο του «ταιριάσματος» με τα απαιτούμενα κριτήρια μιας θέσης εργασίας.

Στον αντίποδα, τα στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της The Mart, παρουσίασαν τη διαδρομή της εταιρείας στην Ελλάδα  και την συνεργασία με τον Όμιλο Σκλαβενίτη από το 2015. Παράλληλα,  ενημέρωσαν για τα βασικά κριτήρια και το προφίλ των υποψήφιων εργαζομένων που καλούνται να καλύψουν εργοδοτικές ανάγκες σε  τακτά χρονικά διαστήματα στα καταστήματα της The Mart, αλλά και το είδος των παρεχόμενων θέσεων. 

Κατά τη συνάντηση, αναφέρθηκαν τα εξής σημεία:

 • Έγκαιρη γνωστοποίηση θέσεων εργασίας με αναλυτική περιγραφή θέσης (job description)
 • Ad Hoc διαδικτυακές συναντήσεις κατά περίπτωση για το βέλτιστο “matching” 
 • Διευκόλυνση στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης

Επιλογικά, συμφωνήθηκε συνεργασία μεταξύ Job Center και της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της The Mart στο πεδίο της άμεσης ενημέρωσης για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και στη διασύνδεση των ωφελούμενων με την παραγωγική διαδικασία.

 


Για περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρεία “The Mart”:

https://www.themart.gr/katastimata-themart/volos


 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center:

JOB CENTER της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ


 

2023 08 04 JoBC TheMart 2

Ημερομηνία 04/08/2023
Τρόπος Διεξαγωγής:
 • Διαδικτυακά (μέσω Zoom meeting)
ΤheMart, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Όλγα Παπαδοπούλου , Αναπληρώτρια Διευθύντρια  Ανθρώπινου Δυναμικού 
 • Αλεξάνδρα  Λαμπροπούλου, Προϊσταμένη Τμήματος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
 Συμμετείχαν από το Job Center της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ  
 • Μαρκέλλα Βαλσάμη, Κοινωνική Λειτουργός (Συντονίστρια)
 • Ιωάννα Μπεφάνη, Οικονομολόγος
 • Γεώργιος Χριστοδούλου, Ψυχολόγος

 


Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.


 

Aρθρα του Job Center

= ΙΙΕΚ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ =

Το δημοτικό ΙΕΚ (Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου) έχει τα χαμηλότερα δίδακτρα της αγοράς και οι απόφοιτοι των τμημάτων του θεωρούνται περιζήτητοι

Diek Logo 2023 VDIEK 2020 pro

Banner Diek

Jobc ConnectRealPeople

JobC Employers Poster


 

 

Social-Economy-Library-Link

odhgos eksyphrethshs gia idikes kai efpathis kinonikes omades


 

 

Epidomata OPEKA icon

Αιτήσεις για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)


 

 kariera logo  skywalkerLogo
 Top Logo ex  tp_logo.png
Jobistas LOGO ergasia logo 2
jooble logo ergazomenos white

 Ενδεικτικά sites αναζήτησης εργασίας