Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

Ξενωνας Αστεγων Νεαπολης Βολου
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στο πλαίσιο δικτύωσης του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου με την ευρύτερη κοινωνία της περιοχής και τους φορείς που δραστηριοποιούνται, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και αλληλοενημέρωσης με την Κιβωτό του Κόσμου με έδρα στο Διμήνι. Με τη στήριξη της προέδρου της ΚΕΚΠΑ -ΔΙΕΚ Σοφίας Χάλαρη, συμμετείχαν στη συνάντηση από το Ξενώνα Αστέγων η κοινωνική λειτουργός Βησσαρία Θεοδωροπούλου και η νοσηλεύτρια  Χαρίκλεια Βασιλειά.

Ο Ξενώνα Αστέγων Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».

Η συνάντηση ξεκίνησε με μια εκτενή περιγραφή του τρόπου λειτουργίας του Ξενώνα Αστέγων Βόλου που περιλάμβανε τις προϋποθέσεις ένταξης, τον κανονισμό λειτουργίας και τις παροχές που προσφέρει ο ξενώνας στους διαμένοντες. Επίσης, αναφέρθηκαν οι καλές πρακτικές παραπομπής περιπτώσεων από υπηρεσίες και συγκεκριμένα πως μπορεί να δημιουργηθεί μια δίοδος παραπομπής για τα νεαρά άτομα που μόλις έχουν ενηλικιωθεί στην Κιβωτό του Κόσμου προς το Ξενώνα Αστέγων. Σκοπός η ομαλή μετάβαση τους στην ενήλικη ζωή και η υποστήριξη των νεαρών στην κοινωνική τους ένταξη στη πόλη του Βόλου. Τέλος, διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό του Ξενώνα Αστέγων προς διάθεση της Κιβωτού.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2421091614 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στελέχη υλοποίησης της δράσης δικτύωσης:

Ξενώνας Αστέγων: 

  • Βησσαρία Θεοδωροπούλου, Κοινωνική Λειτουργός-Συντονίστρια  
  • Χαρίκλεια Βασιλειά ,Νοσηλεύτρια

Cooperation

 

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».


Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 2421091614 είτε στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.