Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

Γραφειο Απασχολησης (Job Center)
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Τρίτη 5η Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε δια ζώσης εργαστήρι με θέμα τη διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας. Η θεματολογία προέκυψε έπειτα από αίτημα της διεπιστημονικής ομάδας του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης "Job Center" της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου στο Δίκτυο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Θεσσαλίας. 

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της διαχείρισης και κυρίως της επίλυσης των συγκρούσεων στα σύγχρονα εργασιακά περιβάλλοντα σκοπός του εργαστηρίου ήταν η κατανόηση, ο εμπλουτισμός με νέες γνώσεις προς τα στελέχη αλλά και τρόπους βελτίωσης ανθρώπινης επικοινωνίας για τη διασφάλιση ενός υγιούς και δημιουργικού εργασιακού περιβάλλοντος που θα οδηγεί στην πιο ομαλή λειτουργία των ομάδων.
 
Κύριοι εισηγητές ήταν τα στελέχη του Δικτύου Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Θεσσαλίας κος Αχιλλέας Βαϊόπουλος και Βασίλειος Ρίζος ενώ ενεργοί συμμετέχοντες ήταν τα στελέχη του  Job Center (Μαρκέλλα Βαλσάμη: Κοινωνική Λειτουργός-Συντονίστρια, Βασια Αλεξίου (Κοινωνική Λειτουργός), Ευθαλια Γεωργίου (Κοινωνική Λειτουργός), Γεώργιος Χριστοδούλου (Ψυχολόγος), Ιωάννα Μπεφάνη (Οικονομολόγος), Ελένη Βαραλή (Διοικητικός) και αντιστοίχως του Κέντρου Κοινότητας (Αντιγόνη Ζήση και Δημήτριος Τσουκάλης: Ψυχολόγοι) και του Ξενώνα Αστέγων (Βάνα Ιτούδη: Διοικητικός-Οικονομολόγος) της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου.
 
Το εργαστήρι ήταν τρίωρης διάρκειας και αναπτύχθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα θεματική προσέγγιση για την αξία της ανθρώπινης επικοινωνίας.
 
Τέλος, δόθηκε ενημερωτικό υλικό για προώθηση δικτυακής συνεργασίας. 
 
Οι υπηρεσίες του Δικτύου παρέχονται δωρεάν! Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες της περιφέρειας Θεσσαλίας μπορείτε να απευθυνθείτε στη δομή του Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, Τζαβέλα 4, Λάρισα, τηλ: 2410537489-90, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center, ανατρέξτε:
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Κοινότητας, ανατρέξτε:
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τον Ξενώνα Αστέγων, ανατρέξτε:
https://kekpa.gr/index.php/ksenonas-astegon-neapolis
 
 

Ημερομηνία:

       05/12/2023

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

  • Job Center: Λαχανά 5 και Λήμνου, Παλαιό Λιμεναρχείο Βόλος

Job Center

  • Μαρκέλλα Βαλσάμη (Κοινωνική Λειτουργός/Συντονίστρια)
  • Βασια Αλεξίου (Κοινωνική Λειτουργός)
  • Ευθαλία Γεωργίου (Κοινωνική Λειτουργός)
  • Γεώργιος Χριστοδούλου (Ψυχολόγος)
  • Ιωάννα Μπεφάνη (Οικονομολόγος)
  • Ελένη Βαραλή (Διοικητικός)
  • Ελευθερία Μπαράκου (Ασκούμενη-Γενικών Καθηκόντων στο Job Center)

Κέντρο Κοινότητας

  • Αντιγόνη Ζήση  (Ψυχολόγος)
  • Δημήτριος Τσουκάλης (Ψυχολόγος)
Ξενώνας Αστέγων
  • Βάνα Ιτούδη (Διοικητικός-Οικονομολόγος)
ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Θεσσαλίας
  • Αχιλλέας Βαϊόπουλος (Ψυχολόγος)
  • Βασίλειος Ρίζος (Πολιτικός Επιστήμονας)

 

Φωτογραφίες από το εργαστήρι

2023 12 05 JoBC INE GSEE 1

  2023 12 05 JoBC INE GSEE 2

2023 12 05 JoBC INE GSEE 4

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center: 

Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) (kekpa.gr)

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.