09
Παρ, Ιουν
22 Νέα Άρθρα

Waves III

Εκδόθηκε το 4ο Newsletter (στα Αγγλικά) του προγράμματος Waves III που υλοποιεί η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ στo πλαίσιo προώθησης του εθελοντισμού του ευρωπαϊκού προγράμματος "Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης" (ESC). Μπορείτε να το δείτε ή να το κατεβάσετε από εδώ.

Τα περιεχόμενα ανταποκρίνονται στην περίοδο Φεβρουάριος 2021-Ιούνης 2021, περίοδο περιοδικού "εγκλεισμού" των εθελοντών λόγω του Covid-19. 

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε επίσης και τα 1o , 2ο  & 3ο newsletter του προγράμματος, καθώς και άλλες πληροφορίες για το έργο.

 

Περισσότερα...

Εκδόθηκε το 3ο Newsletter (στα Αγγλικά) του προγράμματος Waves III που υλοποιεί η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ στo πλαίσιo προώθησης του εθελοντισμού του ευρωπαϊκού προγράμματος "Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης" (ESC). Μπορείτε να το δείτε ή να το κατεβάσετε από εδώ.

QR Code for Waves IIIΤα περιεχόμενα ανταποκρίνονται στην περίοδο Ιούλης 2020-Ιανουάριος 2021, περίοδο περιοδικού "εγκλεισμού" των εθελοντών λόγω του Covid-19. 

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε επίσης και τα 1o & 2ο newsletter του προγράμματος, καθώς και άλλες πληροφορίες για το έργο.

Περισσότερα...

Εκδόθηκε το 2ο Newsletter (στα Αγγλικά) του προγράμματος Waves III που υλοποιεί η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ στo πλαίσιo προώθησης του εθελοντισμού του ευρωπαϊκού προγράμματος "Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης" (ESC). Μπορείτε να το δείτε ή να το κατεβάσετε από εδώ.

QR Code for Waves IIIΤα περιεχόμενα ανταποκρίνονται στην περίοδο Μάρτης-Ιούνης 2020, περίοδο "εγκλεισμού" των εθελοντών λόγω του Covid-19. Οι νεαροί εθελοντές από 2 χώρες (Αζερμπαϊτζάν και Ρωσσία) αποφάσισαν να μην επιστρέψουν στις χώρες τους, αλλά να προσαρμόσουν τη ζωή τους στο Βόλο της περιόδου του γενικευμένου lockdown.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε επίσης και το 1o newsletter του προγράμματος, καθώς και άλλες πληροφορίες για το έργο.

Περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ EVS

Ευρωπαϊκά Προγράμματα