Μελετες-Οδηγοι
Εργαλεια

Cover-Odigos-Ypiresion-2015Εκδόθηκε για το 2015, ο οδηγός κοινωνικών υπηρεσιών και οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών με κοινωνικό χαρακτήρα με επικαιροποιημενα στοιχεία των φορέων της πόλης.

Προλογικό σημείωμα της Προέδρου της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ κας Αναστασίας Μορφογιάννη

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης -Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) λαμβάνοντας υπ' όψιν της την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, παραθέτει στον παρόντα οδηγό, το σύνολο των κοινωνικών δομών της περιοχής μας συγκεντρώνοντας όλες τις υπηρεσίες παροχών κοινωνικών υπηρεσιών και κοινωνικής στήριξης που λειτουργούν σήμερα στην πόλη.

Η συλλογή και επικαιροποίηση των στοιχείων του οδηγού ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2015 και αποτελεί την πλέον ενημερωμένη έκδοση σε επίπεδο Δήμου για τις υπηρεσίες που λειτουργούν. Η μετάβαση σε κάθε δομή κοινωνικής παρέμβασης στην πόλη του Βόλου καθίσταται ευχερής για τους πολίτες οι οποίοι κάνοντας χρήση του οδηγού δεν θα αναλώνουν τον χρόνο τους στην αναζήτηση της ενδεδειγμένης για την κάλυψη της ανάγκης τους υπηρεσίας.

Η ηλεκτρονική μορφή του οδηγού θα βρίσκεται στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, εφόσον αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και θα εξυπηρετήσει με έναν έγκυρο και σύγχρονο διαδραστικό τρόπο κάθε πολίτη.

 

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Αναστασία Μορφογιάννη