Θέσεις Εργασίας ΟΑΕΔ

Άρθρα, ανακοινώσεις, δελτία τύπου του ΟΑΕΔ, καθώς και αρθρογραφία ηλεκτρονικών μέσων προώθησης της απασχόλησης. Στα περισσότερα άρθρα παραπέμπουμε κατευθείαν στην αρχική ιστοσελίδα δημοσίευσης του άρθρου που βλέπετε εδώ. Τα κείμενα, τα έγγραφα, οι φωτογραφίες και οι απόψεις που διατυπώνονται στα άρθρα αυτά δεν ανήκουν σε καμμία περίπτωση στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ αλλά στις ιστοσελίδες από τις οποίες αναδημοσιεύονται.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται δύο προγράμματα του ΟΑΕΔ που αφορούν συνολικά νέες 16.500 θέσεις εργασίας. 

Δείτε τα δύο προγράμματα του Οργανισμού:

ΠερισσότεραΟΑΕΔ: Ανοιχτες 16.500 θεσεις σε δυο προγραμματα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΧ2/2019       ΑΡ. ΠΡΩΤ.:101629ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 16-12-2019

Ο Ο.Α.Ε.Δ. ανακοινώνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού σε βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού.

Ειδικότερα, διευκρινίζεται ότι η προθεσμία καθορίζεται από τις 17/12/2019,ημέρα Τρίτη, μέχρι και τις 02/01/2020, ημέρα Πέμπτη και αφορά υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων για πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη των εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του Ο.Α.Ε.Δ.σύμφωνα με την ΣΟΧ2/2019.

Περισσότερα 

Τρία μεγάλα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας πρόκειται να ανακοινώσει  ο ΟΑΕΔ εντός 15 ημερών  προκειμένου να δώσει δυνατότητες απασχόλησης, έστω και ολιγόμηνης, σε ορισμένες από τις χιλιάδες των ανέργων που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του οργανισμού.

Περισσότερα: Προσληψεις 35.000 ανεργων μέσω ΟΑΕΔ για Κοινωφελη εργασια

Ενεργοποιημένο παραμένει το πρόγραμμα απασχόλησης για 3.510 μακροχρόνια ανέργους (κενές θέσεις) του ΟΑΕΔ καθώς σύμφωνα με τον ανασχεδιασμό προγραμμάτων του Οργανισμού, η συγκεκριμένη δράση κρίνεται απαραίτηση για την δυνατότητα απασχόλησης που δίνει στις ηλικιακές ομάδες 55-67 ετών.

Περισσότερα 

Οι δυνητικά δικαιούχοι κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης υπαγωγής - επιχειρηματικού σχεδίου,  πρέπει σωρευτικά:

1. να είναι άνεργοι ηλικίας 18 έως  66 ετών,

2. να έχουν την ιδιότητα του ανέργου (διαθέτοντας δελτίο ανεργίας σε ισχύ μέχρι  την ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητάς τους στη ∆ΟΥ) και να έχουν ωφεληθεί από τη διαδικασία της εξατομικευμένης παρέμβασης

ΠερισσότεραΠρόγραμμα προώθησης στην αυτoαπασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών...

Ξεκινάει την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12η μεσημβρινή, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών.

Περισσότερα: Προγραμμα επιχορηγησης επιχειρησεων για την απασχοληση 15.000 ανεργων ηλικιας 30-49 ετων

Περισσότερα Άρθρα...