ΚΗΦΗ Αγριας
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, οι υπεύθυνες του ΚΗΦΗ (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) Αγριάς και του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αρτέμιδας συναντήθηκαν με σκοπό τη δικτύωση των δύο δομών. Συγκεκριμένα, έγινε αλληλοενημέρωση για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους ωφελούμενους των παραπάνω δομών και παρουσιάστηκαν αναλυτικά τόσο τα κριτήρια ένταξης όσο και οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται καθημερινά.

Απώτερος σκοπός ήταν η διάχυση των πληροφοριών σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες και την παραπομπή των δημοτών που χρήζουν βοηθείας 

 Το ΚΗΦΗ φιλοξενεί άτομα με κινητικές δυσκολίες, άνοια, κατάθλιψη και διάφορα άλλα προβλήματα υγείας. Στα μέλη του παρέχονται πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα,  φυσικοθεραπεία, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, μετακίνηση  των ωφελουμένων από και προς την οικία τους. 

Το ΚΗΦΗ Αγριάς, είναι ένα από τα τρία ΚΗΦΗ του Βόλου και αποτελεί δομή συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας  2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΝΕΡΓΟΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ. 


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

  • ΚΗΦΗ Αγριάς:                                       24280 91040
  • Βρεφονηπιακός Σταθμός Αρτέμιδας: 24280 93950

 

2023 10 27 KHFH A Netw Vrefo Artemidas

 

 

 

Υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν

icon Xenonas