05
Δευ, Ιουν
23 Νέα Άρθρα

Εργαλεια
Τυπογραφια

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ των κοινωνικών λειτουργών του Ξενώνα Αστέγων της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και της Προϊσταμένης ΚΠΑ2 Βόλου κας Κοντογιάννη στο πλαίσιο δικτύωσης των υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στην πόλη και στόχο έχουν την επαγγελματική αποκατάσταση και επανένταξη των ανέργων πολιτών του Βόλου. 

Περιεχόμενο της συζήτησης αποτέλεσε η διαδικασία που συνίσταται να ακολουθείται από τους εγγεγραμμένους πολίτες στον ΔΥΠΑ ώστε να λάβουν υπηρεσίες από τους εργασιακούς συμβούλους, να συσταθεί το ατομικό σχέδιο δράσης και να υποστηριχθούν στην αναζήτηση εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, ορίστηκε η καλή πρακτική συνεργασίας των δυο υπηρεσιών με στόχο την αποτελεσματική ενημέρωση των φιλοξενούμενων του ξενώνα.       

Κλείνοντας, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό της δομής με περιγραφή υπηρεσιών και πληροφορίες επικοινωνίας προς διάθεση του ΚΠΑ2 Βόλου.


Στελέχη υλοποίησης της δράσης δικτύωσης

  • Βησσαρία Θεοδωροπούλου, Συντονίστρια Κοινωνική Λειτουργός
  • Ελένη Δούκα, Street Worker Κοινωνική Λειτουργός

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 2421091614 είτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης