Εργαλεια

Collage 2015-06-15 13 11 06

Τη λήξη του χειμερινού και τον ερχομό του καλοκαιρινού προγράμματος γιόρτασαν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Κέντρου Δημιουργικής απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Αμπελοκήπων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. του Δήμου Βόλου, 

που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 – 2013, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και ανάδοχος του έργου είναι η Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ..

Πιο συγκεκριμένα, τη Δεύτερα 8 Ιουνίου 2015 εγκαινιάστηκε στο χώρο του Κ.Δ.Α.Π. (Νικαίας & Ζέρβα) η έκθεση των παιδικών δημιουργημάτων των εργαστηρίων του χειμερινού προγράμματος. Το κοινό, είχε τη δυνατότητα να περιεργαστεί και ν'απολαύσει κατασκευές και δημιουργίες γεμάτες φαντασία, πάνω σε συγκεκριμένα ή ακόμη και σε ελεύθερη θεματολογία. Η τριήμερη διάρκεια της έκθεσης εξυπηρέτησε το κοινό και κορυφώθηκε με τη πραγματοποίηση της γιορτής λήξης την Τετάρτη 10 Ιουνίου με θέμα «Ταξιδεύοντας με τους Αργοναύτες».

Στον εξωτερικό χώρο του Κέντρου, στήθηκαν μεγάλες παιχνιδοκατασκευές, που ετοίμασαν οι παιδαγωγοί / εμψυχώτριες του Κ.Δ.ΑΠ., ώστε να εξελιχθεί το ταξίδι των αργοναυτών. Τα παιδιά έχοντας ως ερέθισμα το μύθο της Αργοναυτικής Εκστρατείας, δημιούργησαν στεφάνια, που κοσμήθηκαν με φύλλα ελιάς, χωρίστηκαν σε ομάδες και ξεκίνησαν να περνούν από δοκιμασίες, προκειμένου να φτάσουν στο στόχο τους. Οι αρπυίες, οι συμπληγάδες πέτρες , οι γίγαντες και ο δράκος, δυσκόλεψαν και δοκίμασαν τους μικρούς αργοναύτες να φτάσουν στο χρυσόμαλλο δέρας και να λάβουν την ηθική ικανοποίηση και την επιβράβευση. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γλυκίσματα κι ευχές για ένα καλό, δημιουργικό καλοκαίρι.

Οι παιδαγωγοί του Κ.Δ.Α.Π. Αμπελοκήπων κυρίες Μόσχου Δέσποινα, Κολοφωτιά αθανασία και Νίκου Ελένη εύχονται ολόψυχα σε μικρούς και μεγάλους καλό καλοκαίρι!!!

Collage 2015-06 2

{jathumbnail off}

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης