09
Παρ, Ιουν
22 Νέα Άρθρα

Εργαλεια
Τυπογραφια

Καλησπέρα,

 Ακολουθεί ενημέρωση για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Παρακαλούμε θερμά, για την ενημέρωση όλων των υπαλλήλων που υποδέχονται και καταχωρούν αιτήσεις και που ενδεχομένως δεν συμπεριλαμβάνονται στη συγκεκριμένη λίστα παραληπτών ή δεν λαμβάνουν τα μηνύματα.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας πραγματοποιηθήκαν 486 επαναφορές ακυρωμένων αιτήσεων κατόπιν των σχετικών αιτημάτων.

Περαιτέρω, θέτουμε υπόψη σας ότι από την Τρίτη 4/12 Δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάκλησης της αίτησης από τον δικαιούχο απευθείας.

  • Για τις αιτήσεις που δεν έχουν συμπληρώσει 6 μήνες από την ημερομηνία έγκρισης, ακύρωση πραγματοποιείται από τους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους των Δήμων/Κ.Κ. μόνο κατόπιν έγγραφου αιτήματος του δικαιούχου (συμπλήρωση του εντύπου ανάκλησης που είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα) και αφού καταστεί σαφές ότι αίτηση μπορεί να επανυποβληθεί μόνο μετά την πάροδο 6 μηνών από την ημερομηνία έγκρισης
  • Για τις αιτήσεις που έχουν συμπληρώσει 6 μήνες από την ημερομηνία έγκρισης Και Εφόσον Η Αίτηση Δεν Έχει Ανακληθεί από την ΗΔΙΚΑ, μπορεί να γίνει ακύρωση από τον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο του Δήμου/Κ.Κ. και υποβολή νέας αίτησης.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή σας στον τρόπο διαχείρισης των εγκεκριμένων αιτήσεων καθώς εφεξής Δεν γίνονται δεκτά από την υπηρεσία μας αιτήματα επαναφοράς ακυρωμένων αιτήσεων.


Επαναλαμβάνεται! Δεν Υπάρχει Δυνατότητα επανυποβολής Αίτησης Πριν Την Πάροδο 6 Μηνων Από Την Ημερομηνία Έγκρισης.


Για το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την ΗΔΙΚΑ Α.Ε.

 

Γιώργος Πλανήτερος

Διεύθυνση Καταπολέμησης της Φτώχειας

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης