09
Παρ, Ιουν
22 Νέα Άρθρα


Notice: Undefined property: stdClass::$fload_fulltext in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/image/intro.php on line 23
Εργαλεια
Τυπογραφια

Καλησπέρα,

Ακολουθεί ενημέρωση για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Παρακαλούμε θερμά, για την ενημέρωση όλων των υπαλλήλων που υποδέχονται και καταχωρούν αιτήσεις και που ενδεχομένως δεν περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη λίστα παραληπτών ή δεν λαμβάνουν τα μηνύματα:

Αριθμός Μετρητή ΔΕΔΔΗΕ 

Εφεξής κατά την καταχώρηση του αριθμού μετρητή ΔΕΔΔΗΕ στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων του ΚΕΑ, θα ελέγχεται επιπρόσθετα, i) το Είδος Χρήσης, ii) ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου και iii) ο Ταχυδρομικός Κώδικας. Ακολούθως, κατά τη διασταύρωση στις αντίστοιχες περιπτώσεις, ενδέχεται να εμφανίζονται οι ακόλουθες επισημάνσεις:    

Είδος χρήσης: Η χρήση της παροχής ρεύματος δεν είναι οικιακή.

ΑΦΜ: Ο ΑΦΜ της παροχής ρεύματος είναι διαφορετικός από τον ΑΦΜ του αιτούντα.

ΤΚ: O T.K. της παροχής ρεύματος είναι διαφορετικός από τον Τ.Κ. της αίτησης.

Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στο Δήμο ή το Κέντρο Κοινότητας διαμονής τους, προκειμένου να τεκμηριώσουν τα δηλωθέντα στην αίτηση. Εφόσον τεκμηριωθεί η διαμονή στην οικία που έχει δηλωθεί, ο υπάλληλος του Δήμου ή του Κέντρου Κοινότητας, προβαίνει σε οριστική υποβολή της αίτησης.   

Προσοχη!

  • Εάν  Δεν τεκμηριώνεται η διαμονή από τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εργαλείο της κοινωνικής έρευνας. 
  • Στις περιπτώσεις αιτήσεων κατά τις οποίες δεν μπορούν να διασταυρωθούν τα δηλωθέντα επιλέγεται στις επισημάνσεις το πεδίο [Απόρριψη] και η αίτηση υποβάλλεται οριστικά, ώστε ο αιτών με την Απόφαση Μη Έγκρισης να έχει δυνατότητα υποβολής ένστασης εφόσον το επιθυμεί. 

Με εκτίμηση, 

Για το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και την ΗΔΙΚΑ Α.Ε.

 

Γιώργος Πλανήτερος

Διεύθυνση Καταπολέμησης της Φτώχειας

Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης