Γραφειο Διευκολυνσης, ενδυναμωσης και τεκμηριωσης της απασχολησης (Job Center)
Εργαλεια
Τυπογραφια

Την Δευτέρα 25/07, η Οικονομολόγος του Job Center πραγματοποίησε επίσκεψη  δικτύωσης με τον Διευθυντή της Επιχείρησης ΚΑΥΚΑΣ στον Βόλο.  Η συνάντηση είχε ως στόχο αφενός την αλληλογνωριμία, αλληλοενημέρωση για τη λειτουργία, το έργο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των δύο Φορέων, αφετέρου την επικοινωνία απόψεων για μία περαιτέρω συνεργασία, δικτύωση και οικοδόμηση συνεργατικού τοπικού δικτύου εργοδοτών.

 Πιο συγκεκριμένα, η κα Ιωάννα Μπεφάνη-Οικονομολόγος του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης “Job Center”, παρουσίασε τη νεοσύστατη αυτή Δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ με εστίαση στην ομάδα στόχου του Κέντρου και τη δυνατότητα των εργοδοτών να κοινοποιούν δωρεάν τις θέσεις εργασίας τους σε ευρύτερο κοινό ατόμων που αναζητούν απασχόληση. Παράλληλα, δόθηκε ενημερωτικό υλικό του Job Center που απευθύνεται σε εργοδότες.

Από την άλλη πλευρά, ο κος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος -Διευθυντής του Καταστήματος ΚΑΥΚΑΣ στον Βόλο, αναφέρθηκε κυρίως στις διαδικασίες αναζήτησης προσωπικού μέσω της Κεντρικής Διοίκησης στην Αθήνα, στα επικρατέστερα κριτήρια επιλεξιμότητας και στους μέχρι τώρα τρόπους γνωστοποίησης κενής θέσης.   


Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center:

https://www.kekpa.gr/el/grafeio-diefkolynsis-endynamosis-tekmiriosis-tis-apasxolisis-job-center


Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.