Εργαλεια

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΒΑΣΔΕΚΕΙΟ» της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΕΚΠΑ–ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, οργανώνει την τρίτη συνάντηση του κύκλου δράσεων με θέμα: 'Π Α Ι Ζ Ω' Μ Ε Τ Ο Π Α Ι Δ Ι Μ Ο Υ'. Παιχνίδια και δραστηριότητες για γονείς και παιδιά.

Η τρίτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου, 17:00 - 19:00 και θα περιλαμβάνει ομιλία με θέμα: «Παιχνίδια λόγου, μάθησης και ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης για γονείς και παιδιά» το πρόγραμμα καταρτίζεται ως εξής: Ώρα έναρξης: 17:00 ακριβώς, Ώρα παιχνιδιού: 17:00 – 18:30,

Ώρα συζήτησης – προβληματισμού: 18:30 – 19:00.

  • Κάθε παιδί συνοδεύεται από έναν (τουλάχιστον) γονέα και συμμετέχει με το γονιό του σε μία από τις παρακάτω ομάδες:
  • Ομάδα Προσχολικής ηλικίας Δραστηριότητες επικοινωνίας, λόγου, ομιλίας.
  • Ομάδα Σχολικής ηλικίας Δραστηριότητες ανάγνωσης, γραφής, μαθηματικών, μνήμης, αφήγησης, οργάνωσης γραπτού κειμένου.
  • Ομάδα ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης – αφορά παιδιά 5 – 8 ετών. Δραστηριότητες αναγνώρισης συναισθημάτων, επικοινωνίας, εμπιστοσύνης, επίλυσης προβλημάτων και συγκρούσεων, αυτοαντίληψης, αυτοεκτίμησης, ψυχοκινητικής ανάπτυξης.
  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν είναι όμως απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής για την καλή οργάνωση των συναντήσεων.
  • Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 24210 -91113 και ώρες 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. καθημερινά.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΒΑΣΔΕΚΕΙΟ» της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης