Μάγοι, μάγισσες και μαγικά κόλπα στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο

ΚΔΑΠ ΒΑΣΔΕΚΕΙΟ
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη 5 και 6 Μαρτίου αντίστοιχα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο, δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.


Το ΚΔΑΠ Βασδέκειο παραδοσιακά πια επιλέγει θεματικές εκδηλώσεις για τις Απόκριες. Αυτή τη χρονιά το θέμα ήταν «Μάγοι, Μάγισσες και Μαγικά Κόλπα». Ο χώρος του ΚΔΑΠ διακοσμήθηκε με μαγικά κάστρα, μάγισσες με σκουπόξυλα και μαύρες γάτες, κουκουβάγιες και άλλες ανάλογες εικόνες να στολίζουν τους τοίχους του.

Οι γονείς και τα παιδιά είχαν ενημερωθεί εβδομάδες πριν για το θέμα των εκδηλώσεων, ώστε να μπορέσουν να φτιάξουν τις στολές τους. Ένας από τους στόχους ήταν, με αφορμή τη γιορτή των Αποκριών, γονείς και παιδιά να περάσουν δημιουργικές ώρες σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την αποκριάτικη στολή των παιδιών. Οι γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ξάφνιασαν με την πρωτοτυπία και την φαντασία τους. Χρησιμοποιώντας κυρίως υλικά της καθημερινότητας μας, όπως φόδρες, πλαστικές σακούλες και φυσικά υλικά, κατάφεραν να φτιάξουν εντυπωσιακές στολές. Μάγισσες βγαλμένες από παραμύθια, μαγικά τζίνι, μάγοι και ταχυδακτυλουργοί γέμισαν τους χώρους του ΚΔΑΠ.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη για τα μικρά παιδιά και την Τετάρτη για τα μεγαλύτερα παιδιά. Περιελάμβαναν χορούς και παιχνίδια βασισμένα στο θέμα, καθώς και διαγωνισμό καλύτερης στολής. Τα παιδιά απόλαυσαν τόσο την εκδήλωση, όσο και την όλη διαδικασία της δημιουργίας της δικής τους στολής.

Το προσωπικό του ΚΔΑΠ, που κόπιασε για το στολισμό του χώρου και το συντονισμό της όλης διοργάνωσης, έδωσε όπως πάντα τον καλύτερό του εαυτό, αλλά και ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα με τα χαμόγελα ευτυχίας των παιδιών.

 

Banner Kdap EETAA 23 24

Official Facebook Logo

Περιοδική Έκδοση για Παιδιά

Official Facebook Logo

Κατεβάστε τον οδηγό του ΚΕΘΙ για την Εξωσχολική Απασχόληση

Epidomata OPEKA icon

Εάν είσαι άνεργη/άνεργος και αναζητάς εργασία αλλά δεν ξέρεις πως, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Job Center Βόλου. Οι υπηρεσίες είνναι δωρεάν. Εδώ μπορείς να φτιάξεις το βιογραφικό σου, να μάθεις πως να διαχειριστείς της στιγμή της συνέντευξης, να ψάξεις μαζί με το σύμβουλο για τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει, ή να κάνεις επαγγελματικά τεστ δεξιοτήτων εντελώς δωρεάν