Εργαλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Eπαναληπτικός προληπτικός έλεγχος – δειγματοληψία Covid–19 από ΚΟΜΥ Μαγνησίας στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου.

Από αρχές Δεκέμβρη, κάθε Τετάρτη ήμαστε πιστοί στο ραντεβού μας για το επαναληπτικό test COVID-19 στο χώρο του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ από το φορέα ΚΟΜΥ Μαγνησίας. Το 2020 έληξε αισιόδοξα καταγράφοντας μηδενικά θετικά κρούσματα και καταφέρνοντας να διατηρήσουμε τη μείωση διασποράς της πανδημίας.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα της κατάσταση η προσέλευση στις δειγματοληψίες ήταν μεγάλη. Εξετάστηκε σύσσωμο το προσωπικό και ωφελούμενοι του Ξενώνα Αστέγων Βόλου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις ΚΟΜΥ Μαγνησίας για την άριστη συνεργασία, τη συνέπεια και το σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια κατά την διάρκεια των δειγματοληψιών. Το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του ξενώνας εύχεται σε όλους καλή  χρονιά με υγεία και δύναμη.

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 2421091614 είτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

 

Το στέλεχος υλοποίησης της δράσης δικτύωσης

 

Βασιλεία Χαρίκλεια, Νοσηλεύτρια

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει

στο 24210-91614

στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης