Εργαλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Eπαναληπτικός προληπτικός έλεγχος – δειγματοληψία Covid–19 από ΚΟΜΥ Μαγνησίας στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου.

Πραγματοποιήθηκε και αυτή την εβδομάδα, τη Τετάρτη 16/12/2020 ο επαναληπτικός προληπτικός έλεγχος για covid-19 στο Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ από την ΚΟΜΥ Μαγνησίας. Συνεχίζεται ο περιορισμός της διασποράς της πανδημίας, με όλα τα δείγματα που ληφθήκαν να καταγράφονται αρνητικά. 

Στον προγραμματισμένο έλεγχο συμμετείχε όπως κάθε φορά όλο το προσωπικό του ξενώνα, οι φιλοξενούμενοι αλλά και προσωπικό από άλλες δομές και υπηρεσίες της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ. Η δράση θα επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη 23/12/2020. 

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 2421091614 είτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

Στελέχη υλοποίησης της δράσης δικτύωσης

Βασιλεία Χαρίκλεια, Νοσηλεύτρια 

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει

στο 24210-91614

στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης