Εργαλεια

Στο πλαίσιο δικτύωσης του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ  με υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκε επικοινωνία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Λάρισας με στόχο την πληροφόρηση των αμφότερων στελεχών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Πιο αναλυτικά, αναφέρθηκαν στη ψυχολογική, κοινωνική, εργασιακή και νομική στήριξη των γυναικών θυμάτων βίας και πολλαπλών διακρίσεων, όπου εμπίπτουν και οι γυναίκες που βρίσκονται σε αστεγία. Αντιστρόφως, έγινε ενημέρωση για τις προϋποθέσεις ένταξής γυναικών στο ξενώνα αστέγων Βόλου, καθώς και για το πλαίσιο λειτουργίας της δομής. Τέλος, ορίστηκαν καλές πρακτικές συνεργασίας και παραπομπής με στόχο  το βέλτιστό συμφέρον των γυναικών. Ευελπιστούμε, τη σύντομη λήξη της πανδημίας ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας δια ζώσης.

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 2421091614 είτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

Στελέχη υλοποίησης της δράσης δικτύωσης

Βησσαρία Θεοδωροπούλου, Κοινωνική Λειτουργός

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει

στο 24210-91614

στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης