Εργαλεια

09 /12/2020  «Δελτίο τύπου για επαναληπτικό προληπτικό έλεγχο – δειγματοληψία covid – 19 από ΚΟΜΥ Μαγνησίας στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου»

Επαναληπτικός προληπτικός έλεγχος για covid-19 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 09/12/2020 στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ από την ΚΟΜΥ Μαγνησίας. Έχοντας μέχρι στιγμή επιτύχει περιορισμό της διασποράς  του covid-19 στον ξενώνα μας και θέλοντας να διατηρήσουμε το αρνητικό σκορ σε κρούσματα, πραγματοποιήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος μια ακόμη φορά σε συνεργασία με την ΚΟΜΥ Μαγνησίας και την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ. 

Στον προληπτικό έλεγχο συμμετείχε όλο το προσωπικό του ξενώνα, οι φιλοξενούμενοι αλλά και προσωπικό από άλλες δομές και υπηρεσίες της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ. Η δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες προφύλαξης του ΕΟΔΥ  και είχε καθολική συμμετοχή από τους ενδιαφερόμενους. 
 

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».

Στελέχη υλοποίησης της δράσης δικτύωσης

Βασιλεία Χαρίκλεια, Νοσηλεύτρια 

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει

 

στο 24210-91614

στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

 

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης