28
Τρι, Μαρ
22 Νέα Άρθρα

KEKPA-DIEK-LOGO pngΗ Κοινωφελής Επιχείρηση ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, πραγματοποιεί έρευνα αγοράς για τα προϊόντα που σημειώνουμε στον πίνακα πιο κάτω (ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ)

  • Η έρευνα αυτή ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν συνιστά παραγγελία προς την επιχείρηση σας.
Εάν συμφωνείτε με τους όρους που σημειώνουμε πιο κάτω, παρακαλούμε συμπληρώστε τις τιμές των προϊόντων (ΧΩΡΙΣ το ΦΠΑ), τις τυχόν εκπτώσεις που θα μπορούσατε να μας προσφέρετε επί των τρεχουσών τιμών σας καθώς και τις τυχόν επιβαρύνσεις ή διευκολύνσεις που παρέχετε (π.χ. παράδοση στη διεύθυνσή μας).

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο μας,  να συμπληρώσετε αυτό το έντυπο βάζοντας τη σφραγίδα της επιχείρησής σας και την υπογραφή σας και να μας το επαναστείλετε με φαξ στον αριθμό 24210-22448. 

20140407 tabeles 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Οι παρακάτω όροι συνεργασίας ισχύουν για την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ στην περίπτωση που η επιχείρησή σας δεχθεί παραγγελία από εμάς:
1. Η συνήθης πίστωση προς την επιχείρησή μας είναι από 1-3 μήνες. Αξιολογούμε την πρότασή σας και με βάση τη δυνατότητα πίστωσης που μας παρέχεται χωρίς προσαυξήσεις
2. Η πληρωμή γίνεται με επιταγή στο όνομά σας
3. Η προσφορά σας θα πρέπει να αφορά ΜΟΝΟ τα προϊόντα που ζητάμε (σε ποσότητα και ποιότητα).
4. Η άμεση ή όχι παράδοση αποτελεί για μας στοιχείο αξιολόγησης της προσφοράς σας
5. Οι προφορικές προσφορές ή οι ειδικές επαφές με τους υπευθύνους εκ μέρους σας δεν είναι επιθυμητή. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την ταχεία επικοινωνία με φαξ ή e-mail στο οποίο να φαίνονται τα διακριτικά στοιχεία της επιχείρησής σας. Εάν θελετε να μας δώσετε επιπρόσθετες διευκρινήσεις, προσφορές, κτλ παρακαλούμε επισυνάψτε μια επιπλέον σελίδα με τα διακριτικά της επιχείρησής σας.

{jathumbnail off}


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121