Καρναβαλο...καμώματα στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων

Εργαλεια

Το ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ -ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ  2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ  και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, φόρεσε την αποκριάτικη στολή του και υποδέχθηκε τους μικρούς του φίλους στο χώρο του, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου.

Οι παιδαγωγοί – εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ στήσανε για τα παιδιά ένα πολύχρωμο τσίρκο, γεμάτο ομαδικά και ατομικά παιχνίδια , που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά καθοδηγούμενα από τις εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ, έπαιξαν και διασκέδασαν μέσα από ομαδικά παιχνίδια, όπως ο κινούμενος στόχος, το βαμβακορούφηγμα και οι κομφετοδρομίες, ενώ στη συνέχεια είχαν τη δυνατότητα να απασχοληθούν με ατομικά παιχνίδια, όπως το ξύρισμα των μπαλονιών, ο στόχος στο νερό και το «βρες το σωστό αυτί» Τα παιχνίδια έδωσαν τη σκυτάλη στο χορό και το ξεφάντωμα, όπου μια χειροποίητη κατασκευή παρασκευής ποπ κορν και πολλά άλλα κεράσματα ενθουσίασαν τα παιδιά κι επισφράγισε την μεγάλη γιορτή στο υπέροχο τσίρκο.

Οι παιδαγωγοί – εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων, κ. Μόσχου Δέσποινα, κ. Κολοφωτιά Αθανασία, κ. Νίκου Ελένη ευχαριστούν από καρδιάς τις κυρίες Νικηφόρου Έλενα και Γαλάνη Αμαλία για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προετοιμασία και πραγματοποίηση της εκδήλωσης κι εύχονται σε όλους Καλή Σαρακοστή με υγεία.


(Νικαίας & Ζέρβα, Νέα Ιωνία, Τηλ: 24210 91316

  

 

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης