28
Τρι, Μαρ

ΚΗΦΗ Αγριάς
Εργαλεια
Τυπογραφια

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 η υπεύθυνη της δομής ΚΗΦΗ Βόλου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον υπεύθυνο του Κέντρου Φυσικοθεραπείας τον φυσικοθεραπευτή Πέτρο Ξανθόπουλο. Κατά τη συνάντηση ο κύριος Ξανθόπουλος ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει η δομή, όπου είναι η ημερήσια νοσηλευτική φροντίδα, η ψυχολογική-συμβουλευτική υποστήριξη των ωφελούμενων και των φροντιστών τους, δημιουργικές απασχολήσεις αλλά και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων.

Έπειτα ακολούθησε συζήτηση που αφορούσε τη σπουδαιότητα της φυσικοθεραπείας στην τρίτη ηλικία, καθώς έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα τους τόσο σε κινητικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Σκοπός της επαφής εκτός από την ενημέρωση του υπεύθυνου του Κέντρο Φυσικοθεραπείας ήταν η σύνδεση των δύο δομών ώστε να υπάρξει μελλοντική δυνατότητα παραπομπών περιστατικών όταν αυτό εκτιμάται απαραίτητο.

Το ΚΗΦΗ Αγριάς ανήκει στην ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ και είναι συγχρηματοδοτούμενη δομή από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσαλλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ–ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ».

 

 

 


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Άρθρα ΚΗΦΗ